- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 18
- 30
Bebiş belirtileridir inşallahİnşallah hamileyizdir canım
İğneden bu yana kaşık ağrısı bel ağrısı vardı göğüs ağrım da 3 gündür şiddetli oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş belirtileridir inşallahİnşallah hamileyizdir canım
İğneden bu yana kaşık ağrısı bel ağrısı vardı göğüs ağrım da 3 gündür şiddetli oldu
İnşallah canım güzel haberler alırız umarımBebiş belirtileridir inşallah![]()
Yok canım ya bizim buradaki acil poliklinik açıkken bu tür şeylere bakmıyor o yüzden akşamı bekliyorumVerdin mi kan
Anladım canım hadi bakalımmYok canım ya bizim buradaki acil poliklinik açıkken bu tür şeylere bakmıyor o yüzden akşamı bekliyorum
24,2 çıktı canımAnladım canım hadi bakalımm![]()
Çok sağol canım Allahım isteyen herkese nasip etsin acile gidip kan vermeyi düşünüyorum bugün
24.2 çıktı canım kanAmiN canım valla bende bir tek şişkinlik Var aşırı kaRnım şiş
Çok yeniiii24,2 çıktı canım
Aynen çok yeni canımÇok yeniiiimaşallah canım güzel güzel artsın inşallah
Igneden sonra kasik agrisi normal ama gecmedi mi. Hayirli olsun gebeliginizİnşallah hamileyizdir canım
Geçmedi canım hiçIgneden sonra kasik agrisi normal ama gecmedi mi. Hayirli olsun gebeliginiz
Sağol canım rabbim herkese nasip etsinIgneden sonra kasik agrisi normal ama gecmedi mi. Hayirli olsun gebeliginiz
Kasık ağrım var göğüs ağrısı bel ağrısı arada bulantı canımCanım belirtilerin nelerdi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKasık ağrım var göğüs ağrısı bel ağrısı arada bulantı canım
Amin canım Allah razı olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım![]()