- Konu Sahibi Gokkusagi066
-
Benim ikizlerim oluyor hep bir şeyler oluyor anlamdım gtti biri ölüyor ben daha anlamadan 1 kaç güne diğerini de kaybediyorum hep böyleYaaaa neden ki . Kız bende normal gebe kalıyorum bir kaç ay önce kürtaj oldum kalp atışları olmadığı için dedim artık beklemiyorum böyle bişey yaptım bakalım
Benim ikizlerim oluyor hep bir şeyler oluyor anlamdım gtti biri ölüyor ben daha anlamadan 1 kaç güne diğerini de kaybediyorum hep böyleç
Yaaaa neden ki . Kız bende normal gebe kalıyorum bir kaç ay önce kürtaj oldum kalp atışları olmadığı için dedim artık beklemiyorum böyle bişey yaptım bakal çok geçmiş
Çok geçmiş olsun canım Allah bi DHA o acıyı yşatmsın inşallah sanada hiç kimseye deYaaaa neden ki . Kız bende normal gebe kalıyorum bir kaç ay önce kürtaj oldum kalp atışları olmadığı için dedim artık beklemiyorum böyle bişey yaptım bakalım
Yaaaa çok üzüldüm rabbim sağlıkla versin ya inşaAllah bir daha yaşamazsın hiç olmadığı zaman insan da bir burukluk oluyor ama kaybedince de çok başka üzülüyorBenim ikizlerim oluyor hep bir şeyler oluyor anlamdım gtti biri ölüyor ben daha anlamadan 1 kaç güne diğerini de kaybediyorum hep böyle
Amin amin kimseye de anlatılmıyor böyle şeyler yaşayıp kalıyorsun o acıylaÇok geçmiş olsun canım Allah bi DHA o acıyı yşatmsın inşallah sanada hiç kimseye de
Aynn öyle herkes kendi yaşadığını bilir ben seni çok ii anlıyorum amaAmin amin kimseye de anlatılmıyor böyle şeyler yaşayıp kalıyorsun o acıyla
Hemde nasıl 4 tane oğlum olucaktı şimdi hatta hamileliğim devam etse bugün yarın kucağıma alcktım böyle düşününce deliriyorum resmen acyip canım acıyor dur bakalım ne olcak sonumYaaaa çok üzüldüm rabbim sağlıkla versin ya inşaAllah bir daha yaşamazsın hiç olmadığı zaman insan da bir burukluk oluyor ama kaybedince de çok başka üzülüyor
Hemde nasıl 4 tane oğlum olucaktı şimdi hatta hamileliğim devam etse bugün yarın kucağıma alcktım böyle düşününce deliriyorum resmen acyip canım acıyor dur bakalım ne olcak sonum
Ben kalamadım maalesef ama siz bol meyve sebze ve su tüketin, kabız olmamaya çalışınSelam kızlar Aralık 18 yani bugün çatlatma iğnesi oldum gebelik oluşursa kaç günden belli eder kendini . Siz yaşadıysam iğnenin yanı sıra neler yediniz gebeliği kolaylaştırın diye neler yaptınız :)
Teşekkür ederim canım dikkat ederim inşaAllahBen kalamadım maalesef ama siz bol meyve sebze ve su tüketin, kabız olmamaya çalışınBana bi bunu söylemişlerdi beslenmeyle alakalı başka bir şey demediler
Amin hepimize inşallahTeşekkür ederim canım dikkat ederim inşaAllahrabbim gönlüne göre versin en güzelini
Cnm test yaptn mi sonuc ne bnde bugun 13.gunumdeym sabah ilk idrarla yaptgm test negatif cikti daİğneden sonra 5.günüm iğnenin etkisi geçer mi 10.gunde baya silikleşti daha bu günden
Benim 7.gün negatife döndü bu gün de 8.gün negatif bu günde yarın kan ver istersenCnm test yaptn mi sonuc ne bnde bugun 13.gunumdeym sabah ilk idrarla yaptgm test negatif cikti da
Ayyy hamilesin galiba lekelenme gecikme falan onu işaret ediyor inşallah hamişsindir canımKızlar merhaba bugün iğnenin üzerinden 16 gün geçti ben hala regl olmadım En son 14.gün kan verdim 0.100 çıktı sonucum.Bugün sabah çok çok az kahve rengi lekelenmem oldu ama tekrar gelmedi.Başına böyle bişey gelen var mı?Doktora gitmeye utanır oldum artık.Yarın bat günüm
Tebrikler canımÇatlatma iğnesinin 10.gününde(iğne oldugum günü saymıyorum ama) kan testim 2.8 cıktı. 11.günde de 9.2 ye yükseldi bu sekilde doğruladım gebeliğimi
Seni öyle iyi anliyorun ki Canini sıkma ayni durumu yasayan bir tek sen degilsin neler neler var karsi komsumla ayni anda hamile kalmistim onunki dogdu her kapidan ciktigimda elinde bebek konusmayada baslamis dogsaydi 1.5 yasinda olacakti hayirlisi asilama oldum sonuc bekliyirum önemli olan saglikli olması.Hemde nasıl 4 tane oğlum olucaktı şimdi hatta hamileliğim devam etse bugün yarın kucağıma alcktım böyle düşününce deliriyorum resmen acyip canım acıyor dur bakalım ne olcak sonum
Bu sorunun cevabini bende merak ediyirum igneden sonra 3.gunde test yapt cift cizgi ignenin etkisiymis ovulasyon testi yaptim igneden sonra6. Gunum baya koyu cikti ovulasyon hala yumurtluyo olabilirim dr. Sonradanda catlar yumurtalarin demisti.İğneden sonra 5.günüm iğnenin etkisi geçer mi 10.gunde baya silikleşti daha bu günden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?