• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olanlar yardım

EbrarZehram

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
527
355
23
35
Çatlatma iğnesini olalı üç gün oldu ne kasık ağrısı ne bel ağrısı var neden böyle oldu acaba herkes yazmış kasık bel ağrısı oluyo diye yoksa etki etmedimi bana ya🥺

Çatlatma iğnesini olalı üç gün oldu ne kasık ağrısı ne bel ağrısı var neden böyle oldu acaba herkes yazmış kasık bel ağrısı oluyo diye yoksa etki etmedimi bana ya🥺
Ovitrelle ben de kullandim transfer oncesi. Hicbir etkisi olmadi, kasik agrisi bel agrisi hicbirini yasamadim. Endise etmeyin bence, herkeste etkisi farklidir 🌺

bende 6.günden sonra belirtiler başlamıştı ama hamile kalamadım

Bugün çatlatma ignesinin 4.gunu test böyle etkisi geciyomu acaba🤔

Eklentiler

• IMG_20210604_221532.webp
    IMG_20210604_221532.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 27
Herkesin bunyesi farkli korkma boyle de endise etme gecmez 14. Gun insallah catlamistir herkes ayni belirtileri yasamiyor

Back
X