- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 23
- 35
- Konu Sahibi EbrarZehram
Çatlatma iğnesini olalı üç gün oldu ne kasık ağrısı ne bel ağrısı var neden böyle oldu acaba herkes yazmış kasık bel ağrısı oluyo diye yoksa etki etmedimi bana ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovitrelle ben de kullandim transfer oncesi. Hicbir etkisi olmadi, kasik agrisi bel agrisi hicbirini yasamadim. Endise etmeyin bence, herkeste etkisi farklidirÇatlatma iğnesini olalı üç gün oldu ne kasık ağrısı ne bel ağrısı var neden böyle oldu acaba herkes yazmış kasık bel ağrısı oluyo diye yoksa etki etmedimi bana ya![]()
bende 6.günden sonra belirtiler başlamıştı ama hamile kalamadımÇatlatma iğnesini olalı üç gün oldu ne kasık ağrısı ne bel ağrısı var neden böyle oldu acaba herkes yazmış kasık bel ağrısı oluyo diye yoksa etki etmedimi bana ya![]()
TeşekkürlerOvitrelle ben de kullandim transfer oncesi. Hicbir etkisi olmadi, kasik agrisi bel agrisi hicbirini yasamadim. Endise etmeyin bence, herkeste etkisi farklidir![]()
bende 6.günden sonra belirtiler başlamıştı ama hamile kalamadım
bende 6.günden sonra belirtiler başlamıştı ama hamile kalamadım
iğneden sonra çok belirti oluyor ona hiç takılma olmamasıda normal herkesin vucüdü bir değil
Tmm sağol Rabbim herkesi sevindirsin insAllahiğneden sonra çok belirti oluyor ona hiç takılma olmamasıda normal herkesin vucüdü bir değil
amin inşallahTmm sağol Rabbim herkesi sevindirsin insAllah![]()
Herkesin bunyesi farkli korkma boyle de endise etme gecmez 14. Gun insallah catlamistir herkes ayni belirtileri yasamiyorÇatlatma iğnesini olalı üç gün oldu ne kasık ağrısı ne bel ağrısı var neden böyle oldu acaba herkes yazmış kasık bel ağrısı oluyo diye yoksa etki etmedimi bana ya![]()
Test etkisi 10.gunde geciyor simdi ignenin etkisiyle cift cizgiBugün çatlatma ignesinin 4.gunu test böyle etkisi geciyomu acaba![]()
TeşekkürlerTest etkisi 10.gunde geciyor simdi ignenin etkisiyle cift cizgi
Rica ederimTeşekkürler![]()