- 24 Nisan 2020
- 242
- 196
- 33
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 4.klomende hamile kaldim canım 2 defa etki bile etmedi 3.de tek yumurtayla olmadi 4.de 3 yumurta oldu biri kistlesti biri dollendi ben yakı kullanmstm ilactan sonra 2 gun tabi en onemlisi pco vardiMerabalar kızlar aranıza yeni katıldım nisanın 7.de catlatma ignesi oldum hamilelik beklerken dun lekelenmeyle bugun adet oldum doktor klomen verdı ama butun hevesım gitti ben gibi olupta hamile kalanınız varmı acaba yada ne önerirsiniz
Aminn İnsCanini sikma sabirli ol ve tedavine devam et olabilir boyle durumlar sonunda insallah pozitifi goruceksin![]()
Yakıyı göbegemi yaptınBende 4.klomende hamile kaldim canım 2 defa etki bile etmedi 3.de tek yumurtayla olmadi 4.de 3 yumurta oldu biri kistlesti biri dollendi ben yakı kullanmstm ilactan sonra 2 gun tabi en onemlisi pco vardi
Doktor bana 3cu denemedede olmazsa tup bebek dedı 3 den fazla denenıyormu bu klomen catlatma ignesiBende 4.klomende hamile kaldim canım 2 defa etki bile etmedi 3.de tek yumurtayla olmadi 4.de 3 yumurta oldu biri kistlesti biri dollendi ben yakı kullanmstm ilactan sonra 2 gun tabi en onemlisi pco vardi
Bende cok stres oldum moral olarak cökmüş durumdayım agla agla bi hal oldum cok ümitlenmiştimSadece sabır öneririm. Ben 4 kez klomen kullandım. Nefret ettim. Beni çok strese soktu.
Iğne bin tane belirti yapıyo düşünmeyeyim desen de düşünüyosun aa bu daha once hiç olmamıştı diyosun ümitleniyosun her seferinde. Benim için kötü bir süreçti. Iğnenin olduğu ay beklenti hepren yükseliyor filan...Bende cok stres oldum moral olarak cökmüş durumdayım agla agla bi hal oldum cok ümitlenmiştim![]()
Bende cok ümitlendim ama sonu husran oldu dua etmekten ve beklemekten başka carem yok heraldeIğne bin tane belirti yapıyo düşünmeyeyim desen de düşünüyosun aa bu daha once hiç olmamıştı diyosun ümitleniyosun her seferinde. Benim için kötü bir süreçti. Iğnenin olduğu ay beklenti hepren yükseliyor filan...![]()
Hayir canim belime attimYakıyı göbegemi yaptın
Cok erken mis tup bebek icin klomenin 6 ay kullanma hakki var sonra iğne tedavisi sonra 2 kere aşilama en son tupbebek olurDoktor bana 3cu denemedede olmazsa tup bebek dedı 3 den fazla denenıyormu bu klomen catlatma ignesi
Kıyamam cnm benim inan öyle çok haklısın ki Rabbim nasip etsin inşIğne bin tane belirti yapıyo düşünmeyeyim desen de düşünüyosun aa bu daha once hiç olmamıştı diyosun ümitleniyosun her seferinde. Benim için kötü bir süreçti. Iğnenin olduğu ay beklenti hepren yükseliyor filan...![]()