Erkek İnfertilitesi catlatma ignesi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
484
134
53
32
bugün itibariyle catlatma iğnesi vururum yanlız eşimin sper sayısı 28 milyon buna rağmen gebelik gerçeklerini arkadaşlar bilginiz varmi

Asilama için sperm sayısının 5 milyon üstünde olması yeterli peki ileri hızı nasildi

İlacı neden kullanması gerektiğini sormadın mi canım benim eşimin de ileri hızı yoktu yavaş hareket vardı açıkçası nasıl olacak bende bilmiyorum ama yaptılar yine de asilam
ileri hareketlilik yüzde 30 du

doktora sorduğumda sınırda dedi ne demek istedi anlamadim eşime ilaç yazdilar 3 ay kullan dediler benim üç ay boyunca olmuycakmi bebisim😔

Canım benim umudunu kaybetme bende salı günü aşılama yaptırdım eşimin 158 milyon sperm i cıktı ama sadece 2 milyon canlı toplayabilmişler dr allahtan umut kesilmez biz yinede yapalım dedi bu kadar yumurtalar gelismisken dedi bende sabirsizlikla bekliyorum sende umudunu kaybetme 🤲🤲🙏🏻

Canım benim umudunu kaybetme bende salı günü aşılama yaptırdım eşimin 158 milyon sperm i cıktı ama sadece 2 milyon canlı toplayabilmişler dr allahtan umut kesilmez biz yinede yapalım dedi bu kadar yumurtalar gelismisken dedi bende sabirsizlikla bekliyorum sende umudunu kaybetme 🤲🤲🙏🏻
bisey sorcam hareketlilik kaç olması gerekiyo sper sayınız çok yuksek sizin

ya bu durumdan pek anlamıyorum ben aşılama yaptirmiycam 😔sadec e catlatma iğnesi vururum eşimin sper sayısı 28 milyon hareketlilk yüzde 30 gibi bisey bu durumda olurmu sper yıkama ilk defa duydum
Sperm yıkama aşılama da oluyo canım en iyi spermler seciliyo aşılamadan 2 ay önce ben de sadece Klomen ve çatlama iğnesi yaptırdım bende pko olduğu için ise yaramadı dr direk aşılama önerdi ama yumurtlamanda her hangi bi sorunun yoksa şansın yüksek inşallah direk hamiş kalırsın duam herkese ben 4 yıldır uğraşıyorum rabbim olmayan herkese versin dualarım seninle

Sperm yıkama aşılama da oluyo canım en iyi spermler seciliyo aşılamadan 2 ay önce ben de sadece Klomen ve çatlama iğnesi yaptırdım bende pko olduğu için ise yaramadı dr direk aşılama önerdi ama yumurtlamanda her hangi bi sorunun yoksa şansın yüksek inşallah direk hamiş kalırsın duam herkese ben 4 yıldır uğraşıyorum rabbim olmayan herkese versin dualarım seninle
ay kuzum benim dört yıl dile kolay allah sanada versin ıns hayırlısıyla ikimizinde genişleri olur ins

arkadaşlar merhaba benim eşim de test yaptı ve 11 milyon spermi varmış ve bana direkt tüp bebek dedi eşimin nöroloji bölümüne de bir baktırmasını söyledi nörolojiyle alakalı mı bu durum yoksa ben mi doktoru yanlış anladım acaba yardımcı olur musunuz lütfen

Bende pazar günü çatlama iğnesi yapıcam ağrısı oluyormu iğnenin

Kzlar test atsam anlar mısınız ben anlayamadım sizin gibi yorumlayamıyorum ileri hız filan eşimin düşük çıktı onu biliyorum doktor ilaç vermiş ama

Back
X