Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün itibariyle catlatma iğnesi vururum yanlız eşimin sper sayısı 28 milyon buna rağmen gebelik gerçeklerini arkadaşlar bilginiz varmia
yüzde 30 yaziyoduAsilama için sperm sayısının 5 milyon üstünde olması yeterli peki ileri hızı nasildi
Tmm bı problem yok inşallah pozitif oluryüzde 30 yaziyodu
ileri hareketlilik yüzde 30 duyüzde 30 yaziyodu
doktora sorduğumda sınırda dedi ne demek istedi anlamadim eşime ilaç yazdilar 3 ay kullan dediler benim üç ay boyunca olmuycakmi bebisimTmm bı problem yok inşallah pozitif olur![]()
ileri hareketlilik yüzde 30 du
doktora sorduğumda sınırda dedi ne demek istedi anlamadim eşime ilaç yazdilar 3 ay kullan dediler benim üç ay boyunca olmuycakmi bebisim![]()
eşim sper sayısı düşükmüş ondan vermislerİlacı neden kullanması gerektiğini sormadın mi canım benim eşimin de ileri hızı yoktu yavaş hareket vardı açıkçası nasıl olacak bende bilmiyorum ama yaptılar yine de asilam
bisey sorcam hareketlilik kaç olması gerekiyo sper sayınız çok yuksek sizinCanım benim umudunu kaybetme bende salı günü aşılama yaptırdım eşimin 158 milyon sperm i cıktı ama sadece 2 milyon canlı toplayabilmişler dr allahtan umut kesilmez biz yinede yapalım dedi bu kadar yumurtalar gelismisken dedi bende sabirsizlikla bekliyorum sende umudunu kaybetme![]()
Normalde mu canim yikamadan sonra mibisey sorcam hareketlilik kaç olması gerekiyo sper sayınız çok yuksek sizin
Bizim normalde %36 40 arasıydı yıkamada en iyiler seçilmiş onun hızı da %80 mis ileri hızı dr ortalama bir sperm demiştibisey sorcam hareketlilik kaç olması gerekiyo sper sayınız çok yuksek sizin
ya bu durumdan pek anlamıyorum ben aşılama yaptirmiycamNormalde mu canim yikamadan sonra mi
Sperm yıkama aşılama da oluyo canım en iyi spermler seciliyo aşılamadan 2 ay önce ben de sadece Klomen ve çatlama iğnesi yaptırdım bende pko olduğu için ise yaramadı dr direk aşılama önerdi ama yumurtlamanda her hangi bi sorunun yoksa şansın yüksek inşallah direk hamiş kalırsın duam herkese ben 4 yıldır uğraşıyorum rabbim olmayan herkese versin dualarım seninleya bu durumdan pek anlamıyorum ben aşılama yaptirmiycamsadec e catlatma iğnesi vururum eşimin sper sayısı 28 milyon hareketlilk yüzde 30 gibi bisey bu durumda olurmu sper yıkama ilk defa duydum
ay kuzum benim dört yıl dile kolay allah sanada versin ıns hayırlısıyla ikimizinde genişleri olur insSperm yıkama aşılama da oluyo canım en iyi spermler seciliyo aşılamadan 2 ay önce ben de sadece Klomen ve çatlama iğnesi yaptırdım bende pko olduğu için ise yaramadı dr direk aşılama önerdi ama yumurtlamanda her hangi bi sorunun yoksa şansın yüksek inşallah direk hamiş kalırsın duam herkese ben 4 yıldır uğraşıyorum rabbim olmayan herkese versin dualarım seninle
Inşallah canım amin ayın 17 sini bekliyorum test yaptıracam inşallah tutunur bebiş bizde alırız güzel haberleriay kuzum benim dört yıl dile kolay allah sanada versin ıns hayırlısıyla ikimizinde genişleri olur ins
güzel haberi alirsan banada yazarmisinInşallah canım amin ayın 17 sini bekliyorum test yaptıracam inşallah tutunur bebiş bizde alırız güzel haberleri