Çatlatma iğnesi olanlar!!

guleysah34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
131
31
48
28
Slm hanımlar ben ilk defa çatlatma iğnesi olucam dktrm yazdı aldım ve yarın ol dedi çatlatma iğnesi olanlar ve olumlu sonuç alanlar bilgi verebilir mi?

Test demek ki ignenin etkisiymis
Yaa hayirlisi olsun sıkmayın caninizi. Bir sonraki aya nasip olur insallah. 13.gune kadar surebiliyormus demekki. Normalde adetiniz duzenli mi? Benim de umudum yok adetim de düzensiz o yuzden ne zaman olurum bilmiyorum. Ignenin 14,15. gunu demisler ama adeti düzensiz olanlarda da ayni mi olur onu bilemiyorum.

Evet düzensizdir genelde. Tesekkur ederim.hayirlisi olsun. Bir sonraki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım.

Uzulmeyin nolur. Umut hala var. Takviye alin. Sorun neydi hatirlayamadim ama ari sutu hayit suyu vs. Onumzde mart ayi var. Belki o zamana nasip olur arkadasim
Test yapip negatif gorseydim daha cok uzulurdum regl olunca daha iyi oluyor. Sorunum sezaryenden dolayi uzun bir zaman tuplerin kapali olmasi 3 ay once acildi cok sukur. Bir de pcos var. Her ay adet olsam da duzensiz. Insallah hakkimizda hayirlisi olsun.

Evet hatirladim.belki yeni yeni etki edecek 3 ay olmuş cunku.en azindan bi buyuk sorunun ortdan kalkmis sukur. ..benim 2 yildir kendiliginden yumurtam büyümüyor.daha once dogal yoldan oldu yine olur diyorum ama yas geçiyor. Yumurta Catlamadan hopp kist. Kacinci aspire edilisi.doktorum ankarada. Ben baska ildeyim. Git gel tüp bebek o kadar stresliki. Tekrar deneyeceğim. Takdir rabbimin.

Benimkide buyuyor ama catlamiyor. Umidi kesmeyeceğiz dediginiz gibi Allah'a sukur birer evladimiz var. Nasipte varsa birer tane daha olur insallah.

Merhaba. En erken 14.gun diyorlar. Ben dun yaptim silik cikti 13.gunumdu. ama adet agrılarım var suan. Igne de bhcg icerdiginden erken yapinca yaniltabiliyormus. Hayirli haberlerle gelin insallah
Merhaba bende çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetime 4 gün var. Benimde kasık ve bel ağrılarım var. Büyük ihtimalle adet olacağım sanırım çok umudum kalmadı.

Canım sana burda rastladım testin buydu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…