- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
-
Yaa hayirlisi olsun sıkmayın caninizi. Bir sonraki aya nasip olur insallah. 13.gune kadar surebiliyormus demekki. Normalde adetiniz duzenli mi? Benim de umudum yok adetim de düzensiz o yuzden ne zaman olurum bilmiyorum. Ignenin 14,15. gunu demisler ama adeti düzensiz olanlarda da ayni mi olur onu bilemiyorum.Test demek ki ignenin etkisiymis
Evet düzensizdir genelde. Tesekkur ederim.hayirlisi olsun. Bir sonraki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım.Yaa hayirlisi olsun sıkmayın caninizi. Bir sonraki aya nasip olur insallah. 13.gune kadar surebiliyormus demekki. Normalde adetiniz duzenli mi? Benim de umudum yok adetim de düzensiz o yuzden ne zaman olurum bilmiyorum. Ignenin 14,15. gunu demisler ama adeti düzensiz olanlarda da ayni mi olur onu bilemiyorum.
Allah gonlunuze gore versin insallah en kisa surede mutlu haberi alirsiniz.Evet düzensizdir genelde. Tesekkur ederim.hayirlisi olsun. Bir sonraki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Insallahh. SizdeeeAllah gonlunuze gore versin insallah en kisa surede mutlu haberi alirsiniz.
Ben de regl oldum haber vereyim istedim size.Evet düzensizdir genelde. Tesekkur ederim.hayirlisi olsun. Bir sonraki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Uzulmeyin nolur. Umut hala var. Takviye alin. Sorun neydi hatirlayamadim ama ari sutu hayit suyu vs. Onumzde mart ayi var. Belki o zamana nasip olur arkadasimBen de regl oldum haber vereyim istedim size.
Test yapip negatif gorseydim daha cok uzulurdum regl olunca daha iyi oluyor. Sorunum sezaryenden dolayi uzun bir zaman tuplerin kapali olmasi 3 ay once acildi cok sukur. Bir de pcos var. Her ay adet olsam da duzensiz. Insallah hakkimizda hayirlisi olsun.Uzulmeyin nolur. Umut hala var. Takviye alin. Sorun neydi hatirlayamadim ama ari sutu hayit suyu vs. Onumzde mart ayi var. Belki o zamana nasip olur arkadasim
Evet hatirladim.belki yeni yeni etki edecek 3 ay olmuş cunku.en azindan bi buyuk sorunun ortdan kalkmis sukur. ..benim 2 yildir kendiliginden yumurtam büyümüyor.daha once dogal yoldan oldu yine olur diyorum ama yas geçiyor. Yumurta Catlamadan hopp kist. Kacinci aspire edilisi.doktorum ankarada. Ben baska ildeyim. Git gel tüp bebek o kadar stresliki. Tekrar deneyeceğim. Takdir rabbimin.Test yapip negatif gorseydim daha cok uzulurdum regl olunca daha iyi oluyor. Sorunum sezaryenden dolayi uzun bir zaman tuplerin kapali olmasi 3 ay once acildi cok sukur. Bir de pcos var. Her ay adet olsam da duzensiz. Insallah hakkimizda hayirlisi olsun.
Benimkide buyuyor ama catlamiyor. Umidi kesmeyeceğiz dediginiz gibi Allah'a sukur birer evladimiz var. Nasipte varsa birer tane daha olur insallah.Evet hatirladim.belki yeni yeni etki edecek 3 ay olmuş cunku.en azindan bi buyuk sorunun ortdan kalkmis sukur. ..benim 2 yildir kendiliginden yumurtam büyümüyor.daha once dogal yoldan oldu yine olur diyorum ama yas geçiyor. Yumurta Catlamadan hopp kist. Kacinci aspire edilisi.doktorum ankarada. Ben baska ildeyim. Git gel tüp bebek o kadar stresliki. Tekrar deneyeceğim. Takdir rabbimin.
Merhaba bende çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetime 4 gün var. Benimde kasık ve bel ağrılarım var. Büyük ihtimalle adet olacağım sanırımMerhaba. En erken 14.gun diyorlar. Ben dun yaptim silik cikti 13.gunumdu. ama adet agrılarım var suan. Igne de bhcg icerdiginden erken yapinca yaniltabiliyormus. Hayirli haberlerle gelin insallah
Canım sana burda rastladım testin buydu dimiTesti attim.ilk defa oldum. Belirti olarak adet olacakmis gibi klasik agrılarım oldu. Sabah yapayim dedim. Bende rezerv azligi var. Hic yumurta olmuyordu ilaclarla bile.bu ay oldu.. Sali gunu benimde 15.gunum.igne gununu saymazsam. O zaman kan verecegim. Sizinde umarim vardir saglikli hayirli evlatlariniz olsun Insallah
Benimde çatlama sorunum varBenimkide buyuyor ama catlamiyor. Umidi kesmeyeceğiz dediginiz gibi Allah'a sukur birer evladimiz var. Nasipte varsa birer tane daha olur insallah.
Evet canim. 24 ocakta catlatma ignemi olmuştum. Seninki daha koyu.Canım sana burda rastladım testin buydu dimi
Kusurabakma lutfen gec farkediyorum. Umarim olumlu sonuclanmistirMerhaba bende çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetime 4 gün var. Benimde kasık ve bel ağrılarım var. Büyük ihtimalle adet olacağım sanırımçok umudum kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?