Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar mr ayın 3,de çatlatma iğnesi oldum hamile olduysam ne zaman belli olur bugün 12.gün test yapsam çıkar mı yoksa adetimin geçmesini mi beklemeliyim. bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.
inş canım eczaneden test alsam idrarda çıkar mı pekikan testinde 12. gün belli olur cnm. hayırlı haberlerin olsun inşallah.
bu çok düşük bir ihtimal, çıkmama ihtimali yüksek. henüz çok erken. ama kişiden kişiye değişiyor. en garantisi kan testi.inş canım eczaneden test alsam idrarda çıkar mı peki
İNŞ CANIM... sabırsızlanıyorum varyane olacak diye inş cümlemiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız12. günde belli olurmuş, bende 14. gün diye biliyorum. Test yapta inşallah hayırlı haberlerini alırız. Benim de çatlatma iğnesini 9 eylülde oldum. 6. günüm.
bendede kasıl ağrısı oldu ara ara bide iştahsızlık oldu bende iğnenin etkisi sanırımmerhaba biraz daha bekleyip test yapsanız daha kesin sonuç alırsınız.ben de bu ayın 10 unda çatlatma iğnesi vuruldum 5.günüm.benim iğneden sonra kasık ağrım ve mide bulantım oldu.sizde de oldu mu
İNŞ CANIM... sabırsızlanıyorum varyane olacak diye inş cümlemiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
bugün bi baş ağrısı sardı beni oda mideme vurdu bulantı kusma az önce. acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?İnşallah canım inşallah. Allahım kucaklarımızı doldursun minik meleklerimiz ile...
bugün bi baş ağrısı sardı beni oda mideme vurdu bulantı kusma az önce. acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
Hamilelik belirtisi olabilir canım da inşallah hamilesindir. :) benim de rahmim kasılıyo kasıklarımda batma var başka bir şeyim yok... Bende 25i gibi yapıcam test bakalım.
Canım bende 11 eylülde çatlatma iğnesi yaptım.Dr um 25 eylülde gebelik tahlili yapİnşallah hamile kalmışımdır beklemek çok zor .bende günlük bi sıcak basması oluyor ateşim yükseliyor sizlerdede çatlatma iğnesinden dolayımı yoksa hamilelik belirtisimidir diye düşünüyom
Ben 12 yıllık evliyim bu ay dr kontroluündr üç tane yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi oldumBeklemek evet çok zor :) inşallah canım Allah gönlümüze göre versin :) bende 25inde yapıcam test :)
Ben 12 yıllık evliyim bu ay dr kontroluündr üç tane yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi oldum
inşaallah gelir bebişin.Ben de 10 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum.sıcak basması bana da oluyor kasık ağrısı ve bel ağrısı, midem bulanıyor hatta çıkardım bir kez acaba bünyem kabul etmedi mi iğneyi.bir an önce gelsin 25 eylül inşaallah.Canım bende 11 eylülde çatlatma iğnesi yaptım.Dr um 25 eylülde gebelik tahlili yapİnşallah hamile kalmışımdır beklemek çok zor .bende günlük bi sıcak basması oluyor ateşim yükseliyor sizlerdede çatlatma iğnesinden dolayımı yoksa hamilelik belirtisimidir diye düşünüyom
25 inde üçümüz test yaptıracağız inşallah güzel haberler alırızBeklemek evet çok zor :) inşallah canım Allah gönlümüze göre versin :) bende 25inde yapıcam test :)
kan testi inşaallah pozitif çıkar.beklemek zor Allah hakkımızda hayırlısını versinBende ayın 4 ünde oldum çatlama iğnesi ateş basması kasik ağrısı baya oldu iğneden sanırım bugün kan testi verdim sonuc yarın çıkıcak dayamadim bide idrar testi yaptım idrar testi negatif çıktı yarın haber veririm kan testinin sonucunu Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek zor negatif oldukça üzülüyor insan