çatlatma iğnesi olduktan sonra kaç günde gebelik belli olur????

inşaallah gelir bebişin.Ben de 10 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum.sıcak basması bana da oluyor kasık ağrısı ve bel ağrısı, midem bulanıyor hatta çıkardım bir kez acaba bünyem kabul etmedi mi iğneyi.bir an önce gelsin 25 eylül inşaallah.

25 inde üçümüz test yaptıracağız inşallah güzel haberler alırız

İnşallah canım ya inşallah hamile kalırız bu ay.

kızlarrr dün kan tahlili verdim 12.gündü iğneyi vurulalı sonuç 1,64 çıktı. acil doktoru değer biraz yükselmiş belki ilacın etkiside olabilir dedi. günüm ayın 20,dedim bekleyin o güne kadar dedi hamilelikte olabilir değer gün gün yükselir zaten dedi. sizce hamile olabilirmiyim. diğer aylar günüme 1-2 gün kala yapıyodum yada 1-2 gün geçince yapıyodum 0,1 çıkıyodu. bu sefer biraz yükselmiş ümitlenmelimiyim sizce??

kızlarrr dün kan tahlili verdim 12.gündü iğneyi vurulalı sonuç 1,64 çıktı. acil doktoru değer biraz yükselmiş belki ilacın etkiside olabilir dedi. günüm ayın 20,dedim bekleyin o güne kadar dedi hamilelikte olabilir değer gün gün yükselir zaten dedi. sizce hamile olabilirmiyim. diğer aylar günüme 1-2 gün kala yapıyodum yada 1-2 gün geçince yapıyodum 0,1 çıkıyodu. bu sefer biraz yükselmiş ümitlenmelimiyim sizce??
slm canım bende iğnemi ayın 3 de yaptırdım dün idarada negatif cıktı bat 18 eylül umut yok adet sancısı da başladı bernce 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmalısın eğer artış varsa takip edersin bakalım

slm canım bende iğnemi ayın 3 de yaptırdım dün idarada negatif cıktı bat 18 eylül umut yok adet sancısı da başladı bernce 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmalısın eğer artış varsa takip edersin bakalım[/QUOT
bende ayın 3,de iğnemi yaptırdım canım. istersen bi kan tahlili yaptır idrarda çıkmayabiliyormuş. sence ayın 20, adetim değer yükselir mi ki o güne kadar varsa bebiş.pek bi belirtide yok sadece sıcak basması oluyor ara ara kasık ağrısı sol taraf özelli,kle dünden beride midem bulanıyor sadece. pskolajik olabilr mi :(

bendede o söylediklerin oluyor dünden beri ara ara bulanıyo gibi psikolojiktir diyorum allah biliyor perşembe sabah dr randevumvar belki yarın akşam acilde kan testi yaptırabilirim kararsızım ama adet sancısı başladı dünden beri olucam sanırım

bendede o söylediklerin oluyor dünden beri ara ara bulanıyo gibi psikolojiktir diyorum allah biliyor perşembe sabah dr randevumvar belki yarın akşam acilde kan testi yaptırabilirim kararsızım ama adet sancısı başladı dünden beri olucam sanırım

inş hayırlı haberi alırız ikimizde canım. sen ne kadar oldu bebiş bekleyeli

çok ama çok hakslısın tamamen stresle alakalı bir durumsen ne zamandır istiyorsun

günaydın kızlar dün bende adet oldum tam sökemedi ama sancı fazla bakalım nasipte yokmuş

umutlar diğer aya inşallah canım stres yapma vardır bundada bir hayır
aynen öyle canım nasip inşallah adet çok sıkıntı yapmadan gelir sökerse ii olur yarın dr randevum var hormoon testler vs herşeye tekrr baktırcam

aynen öyle canım nasip inşallah adet çok sıkıntı yapmadan gelir sökerse ii olur yarın dr randevum var hormoon testler vs herşeye tekrr baktırcam
bende bekliyorum ayın 20,de adetim umarım bu ay olmaz ve hamiş kalırım canım.. buraya hamileyim diye mutlu haberi yazarım inş..:(

kızlar slm bende eylulun 12 sınde çatlatma iğnesi oldum . ama bugun sağ kasıgım çok agırıyor . sanki yumurta catlamadı ve kıst yaptı :( bilmiyorum ki ne olacak..

kızlar slm bende eylulun 12 sınde çatlatma iğnesi oldum . ama bugun sağ kasıgım çok agırıyor . sanki yumurta catlamadı ve kıst yaptı :KK43: bilmiyorum ki ne olacak..
canım mutlaka ağrı oluyor kasıklarda bendede sol tarafta oldu. yumurta çatladığında da ağrı oluyor zaten telaşlanma canım benim. inş herşey gönlünce olur.

canım mutlaka ağrı oluyor kasıklarda bendede sol tarafta oldu. yumurta çatladığında da ağrı oluyor zaten telaşlanma canım benim. inş herşey gönlünce olur.
sağol canım bakalım artık hayırlısı:) senin az kalmiş bakalım inşallah iyi haberlerini alırız mutlaka yaz ama:)

Son düzenleme:
sağol canım bakalım artık hayırlısı:) senin az kalmiş bakalım inşallah iyi haberlerini alırız mutlaka yaz ama:)
yazarım canım merakla bekliyorum bakalım 2 gün kaldı adetime. dn dayanamadım idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı. dedim olsa bile daha çıkmaz kendi kendime :). karnımda belimde ağrı oluyor umarım kırmızıları görmem. mevlam hakkımızda hayırlısını nasip eylesin inşallah.

Back
X