Pinoss ne yaptin bebis geldimiCANIM BENİM EŞİMDEDE BENDEDE SORUN YOK ÇOK ŞÜKÜR. AMA İĞNE TEDAVİSİ OLUYORUM DOKTORUN SENİ ONA GÖRE YÖNLENDİRİYOR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pinoss ne yaptin bebis geldimiCANIM BENİM EŞİMDEDE BENDEDE SORUN YOK ÇOK ŞÜKÜR. AMA İĞNE TEDAVİSİ OLUYORUM DOKTORUN SENİ ONA GÖRE YÖNLENDİRİYOR
canım benim 18.de muanem vardı gittim. sağ ve sol tarafta yumurtalarım varmış. geçen aylarda sadece sol tarafta oluyordu. bu ay ikisindede varmış ve çatlatma iğnesi vermedi. bunlar kendiliğinden güzelce çatlar dedi doktorum. ilişki günleri önerdi. adet olmazsan 1 hafta sonra gel dedi bakalım ne olacak canım 2 hafta var daha adetime.Pinoss ne yaptin bebis geldimi
test yaptın mı canım bi kan testi yaptır varsa bebiş zaten 17.günde çıkar. olmazsada üzülme canım inan ki zor bi durum biliyorum çünkü bende çok üzülüyorum ama elden bişe gelmiyor. oluruna bırakalım tedavimize devam edelim dua edelim iyi olur inş herşeyCanim bakalim hayirlisi bol bol dua edelim.. bende bu ay 2.kez catlatma ignesi oldum bgn 17. Gun dun pembe akintim oldu bgn de kahverengi akinti oldu moralim bozuluyo biraz ama bilmiyorumm ;(
Test yapmadim cunku agrim cok.olcam gibi hayirlisi sen ne kadardir ugrasiyosun ? Bide neden olmuyo bende kist oluyo yumurta catlamayinca ;(test yaptın mı canım bi kan testi yaptır varsa bebiş zaten 17.günde çıkar. olmazsada üzülme canım inan ki zor bi durum biliyorum çünkü bende çok üzülüyorum ama elden bişe gelmiyor. oluruna bırakalım tedavimize devam edelim dua edelim iyi olur inş herşey
canım bende 17 aylık evliyim 9 ay hapla korundum. 5 aydır doktor tedavisindeyim bende. kist bir defa bendede olmuştu doğum kontrol hapı verdi doktor geçti. yumurtalar çatlamadığında oluşuyormuş kist.2 defa çatlatma iğnesi oldum olmadı bu ayda iğne yapmadı bakalım ne olacakTest yapmadim cunku agrim cok.olcam gibi hayirlisi sen ne kadardir ugrasiyosun ? Bide neden olmuyo bende kist oluyo yumurta catlamayinca ;(
Bende 17 aylik evliyim.. ben dun doktora gittim kist olmus 8 cm bide 4cm . Bu dr bana polikistik oversin dedi..canım bende 17 aylık evliyim 9 ay hapla korundum. 5 aydır doktor tedavisindeyim bende. kist bir defa bendede olmuştu doğum kontrol hapı verdi doktor geçti. yumurtalar çatlamadığında oluşuyormuş kist.2 defa çatlatma iğnesi oldum olmadı bu ayda iğne yapmadı bakalım ne olacak
geçer canım merak etme sen.Bende 17 aylik evliyim.. ben dun doktora gittim kist olmus 8 cm bide 4cm . Bu dr bana polikistik oversin dedi..( cook uzgunum ben .. bana doktor yanlis zamanda o haplari ve igneleri vermis yani basa dondum .. bana dgm kntrl hapi verdi ona basladim bgn ..
Canım 2. kez çatlatma iğnesi oldum demişsinde çatlamadığı için mi ikinci iğneyi verdi doktor. benim de iğne yaptılar 19 daydı yumurtam iki gün sonra 16 a inmiş, korkuyorum çatlatma iğnesi de mi etki etmiyor diyo, acaba iki iğne vurunca çatlar mı?Canim bakalim hayirlisi bol bol dua edelim.. bende bu ay 2.kez catlatma ignesi oldum bgn 17. Gun dun pembe akintim oldu bgn de kahverengi akinti oldu moralim bozuluyo biraz ama bilmiyorumm ;(
canım benim yumurtalarım çatlıyor fakat döllenmedi ikisindedeCanım 2. kez çatlatma iğnesi oldum demişsinde çatlamadığı için mi ikinci iğneyi verdi doktor. benim de iğne yaptılar 19 daydı yumurtam iki gün sonra 16 a inmiş, korkuyorum çatlatma iğnesi de mi etki etmiyor diyo, acaba iki iğne vurunca çatlar mı?
Anladım canımcanım benim yumurtalarım çatlıyor fakat döllenmedi ikisindede
inşallah canım. Rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin..Anladım canımen azından çatlıyormuş canım inşallah en kısa zamanda da döllenir
CANIM ADETİN GEÇSİN 1-2 GÜN ÖLE KAN TESTİ YAPTIRHanımlar bu arada Çatlatma iğnesi şöyle oluyormuş yumurtanın üstünde bir zar varmış o zar normalde kendi yırtılıyormuş. ama kiminin yırtılamayabiliyor bizde olduğu gibi. Çatlatma iğnesi de o zarın yırtılmasına ve spermin yumurtaya girip birleşmesine yardımcı oluyormuş.
yEni gordum kusura bakma. Ikinci kez igne oldum derken bi ay bitane yaptik olmadi soraki ay bitane daha .Canım 2. kez çatlatma iğnesi oldum demişsinde çatlamadığı için mi ikinci iğneyi verdi doktor. benim de iğne yaptılar 19 daydı yumurtam iki gün sonra 16 a inmiş, korkuyorum çatlatma iğnesi de mi etki etmiyor diyo, acaba iki iğne vurunca çatlar mı?