Arkadaşlar merhaba..adetlerim düzensiz ve önce doktor bana adet söktürü ilaç verdi arkasından klomen kullandım ve tek bir yumurtam oluştu 18 mm oldu .ardından doktor 13 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu.bugün 20. Günümdeyim ve adet olmadım.yarın kan tahlili yaptırıcam ama cesaret edemiyorum nedensenegatşf çıkacağını düşünüyorum ama yumurtam çatladıysa hamile olmasam bile adet olmam gerekmez miydi? Bana yardım için
canım evet doktorun önerdiği günlerde ve saatlerde ilişkiye girdik bnm adetim düzenli olmadığı için bilmiyorum ilaçla falan adet oldum hepcanım iğneden sonra beraber oldunuz değilmi? adetini kaç gün geçti?
canım evet doktorun önerdiği günlerde ve saatlerde ilişkiye girdik bnm adetim düzenli olmadığı için bilmiyorum ilaçla falan adet oldum hep
düzenli adet olsaydın 5 gün geçmiş adetini..ben senin yerinde olsam kan tahlili yaptırırımdım canım..en azından kafan rahat olur..yoluna ona göre devam edersin...
Arkadaşlar merhaba..adetlerim düzensiz ve önce doktor bana adet söktürü ilaç verdi arkasından klomen kullandım ve tek bir yumurtam oluştu 18 mm oldu .ardından doktor 13 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu.bugün 20. Günümdeyim ve adet olmadım.yarın kan tahlili yaptırıcam ama cesaret edemiyorum nedensenegatşf çıkacağını düşünüyorum ama yumurtam çatladıysa hamile olmasam bile adet olmam gerekmez miydi? Bana yardım için
Ay geçenlerde bi bayan daha böyle yazmıştı ona da hamilesindir kesin dedimm ve hamile çıktı sende hamilesindir kesin diyorum canım inşallah yaniArkadaşlar merhaba..adetlerim düzensiz ve önce doktor bana adet söktürü ilaç verdi arkasından klomen kullandım ve tek bir yumurtam oluştu 18 mm oldu .ardından doktor 13 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu.bugün 20. Günümdeyim ve adet olmadım.yarın kan tahlili yaptırıcam ama cesaret edemiyorum nedensenegatşf çıkacağını düşünüyorum ama yumurtam çatladıysa hamile olmasam bile adet olmam gerekmez miydi? Bana yardım için
inşallah pozitif çıkarKanda çıkar bence yap
hayırlısı olsun canım şimdiden inş hamileyizdirbende aynı durumdayım hersey yolunda ama doktor %35 kalma şansı dıyor ilk oldugu için benimd eaklım cok karısık 12 hazıran adet gunum ama doktor 19 yapmamı soyledı yanı 1 hafta sonra kesın olsun dıye hayırlısı canım ya inşllah hamileyızdırben dktr sordum eger dedı gebelık yoksa erken hasta olursun dedııı ama bazı yerlerde adetı gecmıs ama hamıle değiller bünye meselesi sanırım...
ay canım şu an var ya nasıl enerji doldurdun içimi anlatamam yarın kan tahlili yaptırcam inşallah pozitif çıkar ilk sana söylycem burdan :)
Ay geçenlerde bi bayan daha böyle yazmıştı ona da hamilesindir kesin dedimm ve hamile çıktı sende hamilesindir kesin diyorum canım inşallah yaniKAldı ki bu iğneler eğer hamile değilsen istediği kadar adetin düzensiz olsun söker adeti merak etme hamilesin canım Zaten yumurtası düzenli oluşmayanlarda kullanıyolar klomeni ve iğneyi hadi yap hayırlı haberlerini bekliyoruz
amin canım inşllah mutlu haberler alırızhayırlısı olsun canım şimdiden inş hamileyizdir
inşallah canım hemen burda paylaşıcamKan testi yaptir cnm inş hamilesindir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım :)amin canım inşllah mutlu haberler alırız
inşllah olucak canım bende haberlerını beklıyorumm... umarım herşey gönlünce oluray canım şu an var ya nasıl enerji doldurdun içimi anlatamam yarın kan tahlili yaptırcam inşallah pozitif çıkar ilk sana söylycem burdan :)
Hadi inşallah canım benim bebiş gelmiyor en azından senin haberinle sevindir bizleri gözlerim doldu şuanay canım şu an var ya nasıl enerji doldurdun içimi anlatamam yarın kan tahlili yaptırcam inşallah pozitif çıkar ilk sana söylycem burdan :)
nargazeli bende aynı durumdayım ama benım adet gunume 10 gn var 1 haftada öyle bekliyecem benim için ne düşünüyorsun olurmu sence
Hadi inşallah canım benim bebiş gelmiyor en azından senin haberinle sevindir bizleri gözlerim doldu şuan
benimde gözlerim doldu şu an
Hadi inşallah canım benim bebiş gelmiyor en azından senin haberinle sevindir bizleri gözlerim doldu şuan
İnşallah olur geçti mi adetinin üzerinden yani?nargazeli bende aynı durumdayım ama benım adet gunume 10 gn var 1 haftada öyle bekliyecem benim için ne düşünüyorsun olurmu sencetahmının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?