• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çatlatma iğnesi olmadan aşılama yaptıran var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

-HerseyGuzelOLacak-

İnan ve Yaşa ! 🌺
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
320
148
33
31
Selam kizlar ben 26 kasimda 2. Aşılamamı oldum. Bu ay klomen kullandım ve 4 tane yumurtam gelişti 2 si 21 mm biri 16 mm biride 13 mm di en son kontrole gittiğimde doktorum yumurtamin büzüşmeye ve bugün catlayacagini ve asilamayi bugün yapalım dedi normalde ben o gün iğne olcaktim ama iğnesiz catlayacagini söyledi.kafama takılıyor ya catlamadiysa bu şekilde aşılama olan varmı?

Selam kizlar ben 26 kasimda 2. Aşılamamı oldum. Bu ay klomen kullandım ve 4 tane yumurtam gelişti 2 si 21 mm biri 16 mm biride 13 mm di en son kontrole gittiğimde doktorum yumurtamin büzüşmeye ve bugün catlayacagini ve asilamayi bugün yapalım dedi normalde ben o gün iğne olcaktim ama iğnesiz catlayacagini söyledi.kafama takılıyor ya catlamadiysa bu şekilde aşılama olan varmı?
Bildiğim kadarıyla igne olmadan aşılama olmuyor canım. Iğneyi olupda ondan sonra aşılama olsan daha iyi bence. Tabi en doğrusunu doktorun söyler

Kontrole gittiğimde yumurta çatlamış ve tüpe geçmiş dedi ertesi gün yani bugün aşılamam oldu . Geçen ay catlatma iğneli olmuştu bu 2. Asilamam bende sureci merak ediyorum nasil olcak

Back
X