- Konu Sahibi mirage1983
-
İğneni ne zaman olmuştun canım? Yani üzerinden kaç gün geçti?
28 ekimde iğne yaptırmıştım reglm 15 inde ama çok ümitsizim.
Öncelikle seni ümitlendirmek istemiyorum ama idrar testi yaptıysan çıkmamış olma ihtimalinin de olduğunu düşünüyorum. 28'in de iğne olmuşşsun. Yumurtan 36 saat sonra çatladı yani 29'unda. Döllenme ise 30 ekimde olmuş olsa, döllenmenin üzerinden 12 gün geçmiş. Bebeğin rahme tutunması 7-10 gün sonradır. Seninki 10 günde tutunmuş olsa, 2 günde hormon idrara karışmamış olabilir. Eğer kan testi yaptırdıysan sonucu negatif kabul et ama idrar testi ise adetine kadar bekle ve adetin gecince bir daha test yap. Eğer olmazsa da kendini üzme. Ben çok araştırdım bu tedavi ile ilk ay hamile kalanların sayısı az, insanlar genelde 2. yada 3. ayda hamile kalmışlar. Önümüzdeki ay İnşallah kısmet olur, ama adet görene kadar her zaman ümit vardır canım
kan testi yaptırdım canım. İNŞALLAH canım önümüzdeki ay bütün bebiş bekleyenlerden güzel haber alırız ve güzel haberlerimizi veririz.
bizde olmadı güzel haberleri seden bekliyorum canım. ben bebişim olursa güzel güzel yelekler yapmayı hayel ediyordun ne olur sen güzel haberler verde bizimde ümidimiz olsun.Öncelikle seni ümitlendirmek istemiyorum ama idrar testi yaptıysan çıkmamış olma ihtimalinin de olduğunu düşünüyorum. 28'in de iğne olmuşşsun. Yumurtan 36 saat sonra çatladı yani 29'unda. Döllenme ise 30 ekimde olmuş olsa, döllenmenin üzerinden 12 gün geçmiş. Bebeğin rahme tutunması 7-10 gün sonradır. Seninki 10 günde tutunmuş olsa, 2 günde hormon idrara karışmamış olabilir. Eğer kan testi yaptırdıysan sonucu negatif kabul et ama idrar testi ise adetine kadar bekle ve adetin gecince bir daha test yap. Eğer olmazsa da kendini üzme. Ben çok araştırdım bu tedavi ile ilk ay hamile kalanların sayısı az, insanlar genelde 2. yada 3. ayda hamile kalmışlar. Önümüzdeki ay İnşallah kısmet olur, ama adet görene kadar her zaman ümit vardır canım
O zaman üzme kendini, ilk ayda tutmayabilir, önümüzdeki aya kısmet olur inşallah. Bir de rahim fimi çektirdin mi? Rahimde bir tıkanıklık varsa tedavi de fayda etmiyor. Bence 1 seneyi geçtiyse denemeleriniz o da önemli ama doktorun söylemiştir mutlaka.
iğne olalı 13 gün geçti adetime 4 gün var.idrar testinde 2.çizgi silik çıktı hamiemiyim acaba
merhaba gebemiymişsinz?Kızlar bende çatlatma iğnesi 1 hafta oldu vurdurali dun gece rahatsızlandim acilde kan verdim 13.1 çıktı doktor hamilesin dedi ama iğneye bağlı olabilirmi kan degerlerin yuksek cikmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?