çatlatma iğnesi olup 4 gün sonra beta 16,28 kan test yaptıran varmı

28 ekimde iğne yaptırmıştım reglm 15 inde ama çok ümitsizim.

Öncelikle seni ümitlendirmek istemiyorum ama idrar testi yaptıysan çıkmamış olma ihtimalinin de olduğunu düşünüyorum. 28'in de iğne olmuşşsun. Yumurtan 36 saat sonra çatladı yani 29'unda. Döllenme ise 30 ekimde olmuş olsa, döllenmenin üzerinden 12 gün geçmiş. Bebeğin rahme tutunması 7-10 gün sonradır. Seninki 10 günde tutunmuş olsa, 2 günde hormon idrara karışmamış olabilir. Eğer kan testi yaptırdıysan sonucu negatif kabul et ama idrar testi ise adetine kadar bekle ve adetin gecince bir daha test yap. Eğer olmazsa da kendini üzme. Ben çok araştırdım bu tedavi ile ilk ay hamile kalanların sayısı az, insanlar genelde 2. yada 3. ayda hamile kalmışlar. Önümüzdeki ay İnşallah kısmet olur, ama adet görene kadar her zaman ümit vardır canım

kan testi yaptırdım canım. İNŞALLAH canım önümüzdeki ay bütün bebiş bekleyenlerden güzel haber alırız ve güzel haberlerimizi veririz.

kan testi yaptırdım canım. İNŞALLAH canım önümüzdeki ay bütün bebiş bekleyenlerden güzel haber alırız ve güzel haberlerimizi veririz.

O zaman üzme kendini, ilk ayda tutmayabilir, önümüzdeki aya kısmet olur inşallah. Bir de rahim fimi çektirdin mi? Rahimde bir tıkanıklık varsa tedavi de fayda etmiyor. Bence 1 seneyi geçtiyse denemeleriniz o da önemli ama doktorun söylemiştir mutlaka.

bizde olmadı güzel haberleri seden bekliyorum canım. ben bebişim olursa güzel güzel yelekler yapmayı hayel ediyordun ne olur sen güzel haberler verde bizimde ümidimiz olsun.

hayır canım çektirmedim bakalım regl olunca dr gidicem İNŞALLAH.

ben catlama iğnasi olmadım ama kan testim düşük çıktı hemsire 2 haftalık dedi 2 gün sonra gel bi test daha yaptır dedi.ben 1 hafta sonra gittim.benm beta hcg 1000 lerde lması lazımken 60.58 den 48 düşmüş ve kimyasal gebelik dedi ertesi gün düşük yaptım tutunamamış bebekk

merhaba arkadaşlar geçen ayki klomen ve iğne tedavimiz başarısız sonuçlandı. bu ayda klomen ve iğne kullandım bu tedaviyle ikinci ay hamile kalan varmı birde belirtileri nelerdi yazarsa çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.

merhaba bnm de bir kızım var yaşında ikinci çocuk için uğraşıyorum... bu ay klomen kullandım ve 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum bakalım tutacakmı hiç ümidim yok ama hayırlısı cnm....

13.gün idrar testi yaptım çok silik 2.çizgi çıktı adetime 4 gün var ilk bebeğim düştü 5 haftalık acaba hamilemiyim

Son düzenleme:
5 Kasım tarihinde çatlatma iğnesi oldum. Ondan önce de 5 gün boyunca klomen kullanmıstım sabah-akşam 1'er tane.
Bugün iğneden sonraki 8.gün.
Sabah hastanede kan tahlili yaptırdım. BETA HCG 12.03 çıktı. 21 Kasım'da adet olmam gerekiyor.
Doktorum 48 saat sonra yani ptesi günü yeniden tahlil yaptır dedi.
Benim için dua edin olur mu ? benim de dualarım sizinle.
( bu arada HSG çektirmiştim, her iki tüpüm de açıkmış, hormon tahlillerim ve eşimin sperm analizi de normal, 4 aydır korunmuyoruz, 3.5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım )

bu arada; geçen ay klomen kullanmadan yalnızca çatlatma iğnesi vurulmuştum ve iğnenin 9.günü kan tahlili yaptırmıştım.
BETA HCG 12.13 çıkmıştı. Doktor çok ümitlenmişti, %90 gebesiniz demişti.
O haftasonu yola gittik, eşim de arabayı cok hızlı kullanır. ona sürpriz yapmak için henüz bir şey söylememiştim.
haberi yoktu. 2 saatlik bir yoldu sadece. ama kendimi arabada strese soktum. ertesi gün kasıklarımda inanılmaz bir ağrı oldu. sonra yavaş yavaş azaldı.
kanama vs olmadı hiç. 2 gün sonra yine kan tahlili yaptırdım ve BETA HCG 3.98 çıktı.
doktoruma muayeneye gittim, kimyasal gebelik olmuş ve düşmüş dedi. bunu her kadın hayatı boyunca defalarca yaşar ama farkına varamaz dedi.

bu ay da klomen+çatlatma iğnesi tedavisine girdik...

bende aranıza yeni katıldım 1 tane oğlum var 5 yaşında ilk denemede hamile kalmıştım, şimdi 5 aydır uğraşıyoruz olmuyor en son kist çıktı çok büyükt doğum kontrol hapı kullandım geçti, doktorum bir an önce 2.çocuğu yapmam için tedaviye başladı,5 gün günde 2 tane klomen kullandım bugün çatlatma iğnesi oldum ama içim çok huzursuz tekarar kist oluşmasından korkuyorum.ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

27 ekimde adet oldum ve 28 ekimden itibaren günde 2 tane olmak üzere 5 gün boyunca klomen kullandım. 5 aralık da da çatlama iğnesi vuruldum doktor 15 gün sonra yani 20 aralık da test yap dedi büyük umutla bekliyoruz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşallah.. Sonucunu buradan paylaşacağım..

Kızlar bende çatlatma iğnesi 1 hafta oldu vurdurali dun gece rahatsızlandim acilde kan verdim 13.1 çıktı doktor hamilesin dedi ama iğneye bağlı olabilirmi kan degerlerin yuksek cikmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…