Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kalırsınArkadaşlar bugün çatlatma iğnesi oldum ovitirella koldan yapıldı bu ay hamile kalırmıyım bilgi verirmisiniz
Çoğunlukla ne ile sonuclanırİnşallah kalırsın![]()
Hamile kalanda oluyor kalmayanda inşallah sen kalanlar grubuna girersin.Çoğunlukla ne ile sonuclanır
İgneden önce hangi hapı kullandınız bende Perşembe günü vurldum koldan yapıldı bana daArkadaşlar bugün çatlatma iğnesi oldum ovitirella koldan yapıldı bu ay hamile kalırmıyım bilgi verirmisiniz
Klomen kullandım bu günde progestan verdiİgneden önce hangi hapı kullandınız bende Perşembe günü vurldum koldan yapıldı bana da
Hmm bana herhangi başka ilaç vermedi sadece igneKlomen kullandım bu günde progestan verdi
İgneden önce hangi hapı kullandınız bende Perşembe günü vurldum koldan yapıldı bana da
Benim değerler biraz düşüktü zayıfım belki o yüzden vermiş olabilir progestan gebelik olursa tutunması için zatenHmm bana herhangi başka ilaç vermedi sadece igne
Ben geçen ay duphaston kullanmıştım ama iğne vurlmamistim bu ay iğne vurldumBenim değerler biraz düşüktü zayıfım belki o yüzden vermiş olabilir progestan gebelik olursa tutunması için zaten
Bende ilk defa bugün vuruldum inşallah ikimizde bu sefer nasip olır anne olmakBen geçen ay duphaston kullanmıştım ama iğne vurlmamistim bu ay iğne vurldum
Amin inslhBende ilk defa bugün vuruldum inşallah ikimizde bu sefer nasip olır anne olmak
Merhabalar bende yarın iğne vurulacam öncesinde klomen kullandım şimdi de duphaston yazdı doktor inşallah gebelik gerçekleşirKlomen kullandım bu günde progestan verdi