Catlatma iğnesi ovitrella

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
27
Merhaba kızlar, doktorum catlatma iğnesi verdi cuma günü al vurul, cumartesi pazar ilişki olsun dedi ,vuruldum sonrasinda bel ağrısı kasik ağrısı cinsel istegim artti böyle olması normal mi bide gebelik olan var mı catlatmayla

Bende 11 gün önce vurundum
Kasik ağrısı ve bel ağrım oldu hala da devam ediyor belkide adet olucam o yüzden hayırlısı olsun

Bendede aynısı oldu hormon aldığın için cinsel istek artıyor yumurta büyüdüğü için çatlıyor kasıklarına ağrı yapıyor endişe etme

Ben de vurulduğum gün değil de ertesi günü ok sancı çektim karnıma dokunamıyordum normal yani

Evet bugün adet oldum yarın doktora gideceğim
Bugüne kadar da belim ağrıdı ağrıyorda belini sıcak tut
bende adet oldum canım bugun üzüldüm ilk denememdi umutluydum cok bende adetimin 3 gunu giderim buyuk ihtimal yine ilaçla yumurta buyutmeye devam :)

bende adet oldum canım bugun üzüldüm ilk denememdi umutluydum cok bende adetimin 3 gunu giderim buyuk ihtimal yine ilaçla yumurta buyutmeye devam :)
Üzülme benimde ilk denememdi vakti vardır hayırlısıyla olur biz peşini bırakmayalım
Ben bi gitmesem mi dedim sonra eşim olur mu gidelimpeşini bırakmayalım dedi Allahtan umut kesilmez olur hayırlısıyla kaç yıllık evlisin

Normal belirtilerin
Ben 24 aralıkda vurundum adet oldum
Yarın doktor a gideceğim tekrardan bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…