Çatlatma iğnesi ovitrelle

Ruyam05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2023
82
70
3
33
Arkadaşlar iğnenin 9 ve 10 günü kabızlık yaşayan var mı çok kötü şiştim

Bende vardı ama iğneye baglamamıştım hiç şu an 15. Gundeyim şu an düzeldi biraz ama yinede var karın ağrısı var mı sende
Kasık ağrısı 9 10 günlerde vardı kabızlık geçmedi 11 gün oldu karın ağrısı olmadım hiç test yaptınız mı bende 15. günü bekliyorum test yapmayacağım erkenden hayırlısı olsun

Kasık ağrısı 9 10 günlerde vardı kabızlık geçmedi 11 gün oldu karın ağrısı olmadım hiç test yaptınız mı bende 15. günü bekliyorum test yapmayacağım erkenden hayırlısı olsun
Bende hafiften vardı kasık ağrısı ama dünden beri çoğaldı test yaptırmadım reglime 5 gün var belki regl olurum diye biraz beklim diyorum ama bir yanımda yap diyor bilmiyorum

Bende hafiften vardı kasık ağrısı ama dünden beri çoğaldı test yaptırmadım reglime 5 gün var belki regl olurum diye biraz beklim diyorum ama bir yanımda yap diyor bilmiyorum
Yani eğer reglinize varsa bilemedim ama genelde 15 gün diyenler olmuş benim doktorum da 15 i dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizde kavuşalım artık yaparsanız haber verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…