Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi saati

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Citemik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
985
1.358
63
Kizlar selam doktorumla catlatma ignesi yapmaya karar verdik.haftaya kontrole gidecegim femara kullanıp da. Aklıma takıldı catlatma iğnesini yaptıktan sonra 36 saat içinde mi iliskiye girilecek yoksa 36.saate mi girilecek yoksa 36 saat sonra mi girilecek 🤭

Kizlar selam doktorumla catlatma ignesi yapmaya karar verdik.haftaya kontrole gidecegim femara kullanıp da. Aklıma takıldı catlatma iğnesini yaptıktan sonra 36 saat içinde mi iliskiye girilecek yoksa 36.saate mi girilecek yoksa 36 saat sonra mi girilecek 🤭
36 saat sonra girilcek

36 saat sonra ilişkiye girilecek

Peki 36 saat sonra bir suresi oluyor mu hemen 1 saat içinde mi yoksa 5 saat 6 saat sonra da oluyor mu

Diyelim bugün gündüz saat 11 de vurundun yarın gece 11 de ilişkiye gireceksin doktor öyle demişti bana

Catlamasi ni mi diyorsun
Doktor söyle demisti yumurta belli büyüklüğe geldiğinde catlatma iğnesini yapıyoruz 36 saat sonra iliski oluyor dedi. Ama çatlayıp catlamadigina bakar mı bilemedim işte yoksa direkt iğneyi yaptık ilişkiye girin mi der

Çatlama iğnesiyle ilk denemede gebe kalan biri olarak hayırlı sonuclar demek için geldim...Bu arada olacağı varsa oluyor. Dr çatlama ignesinden sonra 4 gün önerdi bize....biz sadece 2 gün birlikte olabildik eşim yoktu cunku. Ama nasip tuttu..Rabbım sizede nasip etsin ins

Çatlama iğnesiyle ilk denemede gebe kalan biri olarak hayırlı sonuclar demek için geldim...Bu arada olacağı varsa oluyor. Dr çatlama ignesinden sonra 4 gün önerdi bize....biz sadece 2 gün birlikte olabildik eşim yoktu cunku. Ama nasip tuttu..Rabbım sizede nasip etsin ins
Masallah ne guzel saglikla büyütün insallah🤗 isteyenlere nasip olur inşallah saglikla. Gun sorunumuz yok ama saat sorunumuz var ikimizde çalışıyoruz o yuzden tam şu saat mi yoksa şu saatten sonra mi kısmını merak etmiştim 😃

Back
X