Aşılama Çatlatma iğnesi sonrası ağrı!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ballikek

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
21
11
18
36
Kızlar pazartesi günu sabah 10da çatlatma ignesi vurundum. Salı akşamı karın bölgemde ve kasıklarımda acayip bir ağrı başladı ve halen daha devam ediyor 2 gündür işe gidemedim. Bu ağri kaç gün sürer başına gelenler yardımcı olabilir mi?

Kızlar pazartesi günu sabah 10da çatlatma ignesi vurundum. Salı akşamı karın bölgemde ve kasıklarımda acayip bir ağrı başladı ve halen daha devam ediyor 2 gündür işe gidemedim. Bu ağri kaç gün sürer başına gelenler yardımcı olabilir mi?
3 defa kullandım ama öyle işe gidemeyecek kadar ağrım olmadı çatlama olduğu için muhtemelen genelde ağrılı mı geçer bu döneminiz

O kadar kötüysen doktora görün bence kontrol etsin bu kadar uzun sürmemesi lazım

Bende pzts vuruldum 5 gibi bendede sancılar var ara ara batmalar normalmiş öyle dediler gitgide azalır dedi buradaki kızlar bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlanır 🤲🏻

Sali gunu çat ignesi oldum sadece kasik agrim vardı.
Sizin belki catladigi icin agri yapmıştır yine de doktorunuza sorun

Sali gunu çat ignesi oldum sadece kasik agrim vardı.
Sizin belki catladigi icin agri yapmıştır yine de doktorunuza sorun
Evet doktorumda öyle dedi yumurtalar çatladıgı için ağrı olurmuş. Fakat çok ağrım var acaba kaç gün daha sürer.

Evet doktorumda öyle dedi yumurtalar çatladıgı için ağrı olurmuş. Fakat çok ağrım var acaba kaç gün daha sürer.
Kac tane yumurtaniz vardi acaba
Benim 3 tane soldaydi 1tane sagda sol tarafim cat ignesini yaptirmadan once cok agrim vardi tekrar dr gittim yum büyümüş 21mm olmus oyle igne yapmislardi bugun agri falan kalmadi bende
Sizinkide gecer 1-2 gune gecer gwcmezse doktorunuza gidin bir baksin

Kac tane yumurtaniz vardi acaba
Benim 3 tane soldaydi 1tane sagda sol tarafim cat ignesini yaptirmadan once cok agrim vardi tekrar dr gittim yum büyümüş 21mm olmus oyle igne yapmislardi bugun agri falan kalmadi bende
Sizinkide gecer 1-2 gune gecer gwcmezse doktorunuza gidin bir 3
3 tane yumurtam vardı. Aslında aşılama yapılacaktı fakat yumurtalar eşit buyumediği için aşilamanın şansı düşük olur dedi doktorum. 2 güne bir ilişki ile deniyoruz bu ay.

3 tane yumurtam vardı. Aslında aşılama yapılacaktı fakat yumurtalar eşit buyumediği için aşilamanın şansı düşük olur dedi doktorum. 2 güne bir ilişki ile deniyoruz bu ay.
Iste o yuzen agri vardir 3 yum olunca biraz daha ağrılı oluyor.Allah gönlünüze göre versin inşallah bu ay güzel sonuçlar alirsiniz iliskiye devam edin insllah olacak bu ay🤲

Back
X