• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

Ayyy insallah vardir bebis benimde bugun 10. Gun ama 14 e kadar belki de daha fazla beklemeyi dusunuyorum. Gecen ay cok uzuldum biraz daha zaman kazandiricam bu sefer kendime 😁 simdi bu igneden dolayi adet gunu degisiyor degil mi? Benim adet 7 sinde normalde . 😒
Arkadaşım erken adet olmuştu

Ayyy insallah vardir bebis benimde bugun 10. Gun ama 14 e kadar belki de daha fazla beklemeyi dusunuyorum. Gecen ay cok uzuldum biraz daha zaman kazandiricam bu sefer kendime 😁 simdi bu igneden dolayi adet gunu degisiyor degil mi? Benim adet 7 sinde normalde . 😒
Hiç bilmiyorum benimde ilk iğnem ama öyle diyorlar 14 gün sonra regl olunuyormuş galiba

Merhabalar
Polikistik overliyim.15.01.2020de çatlatma iğnesi oldum. Doktor 16-17-18 ilişki dedi. Bugün iğnemin 8.günü başından beri kasıklarımda batma var (dayanılmayacak gibi değil regl olacakmışım gibi) onun dışında sürekli sarı akıntım var hatta artık kaşıntı yapmaya başladı sanırım mantar oldum :( göğüslerim normal (regl zamanlarıda pek acımaz genelde) var mı bu belirtileri yaşayan genelde beyaz akıntı olursa hamile olunur yazıyor bende üzülüp kafama takıyorum :(
Bende bu ay ilkdefa klomen ve dünde çatlatma iğnesi oldum hepimizn hakkında hayırlısı olsun inşallah

Benimde iğneden sonra 9. Günümdü karın ağrısı ve aşırı şişkinlik devam ediyor ama pek bir belirtim yok sanırım bu ay olmayacak.

Benimde iğneden sonra 9. Günümdü karın ağrısı ve aşırı şişkinlik devam ediyor ama pek bir belirtim yok sanırım bu ay olmayacak.
Canım o işler hiç belli olmuyo. Benim ilk gebelikte sadece uyku vardı belirti baska hic bir sey

Back
X