Çatlatma iğnesi sonrası betaaa kızlar yardımmm

Dryshnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2023
23
3
1
29
Kızlar çatlatma iğnesinin 11. Günü beta yaptırdım 2.78 çıktı negatif denildi ama regl ağrılarım var 2 gündür sadece beyaz akıntı var bu değer yükselir mi yardımcı olur musunuz ?

Kızlar çatlatma iğnesinin 11. Günü beta yaptırdım 2.78 çıktı negatif denildi ama regl ağrılarım var 2 gündür sadece beyaz akıntı var bu değer yükselir mi yardımcı olur musunuz ?
İğneden sonra 12 güne kadar test yapmayin yanıltıyor diye biliyorum canım besi geçince hamilesin denilebiliyor bir kaç gün sonra tekrarla testini istersen

Yarın 13 olacak canım ama cesaretim yok sanırım 🥺
İğne psikolojik olarak çok etkiliyor insanı o ay durmadan ağladığımı hatta ağlama krizlerine girdiğimi hatırlıyorum kendimi hamile olarak okadar düşünmüştümki bütün belirtiler vardı negatifi görünce çok üzülmüştüm.
Canım sıkılma herşeyin bir vakti vardır üzme kendini rabbim mutlaka mutlu haberi gösterecek sana

İğne psikolojik olarak çok etkiliyor insanı o ay durmadan ağladığımı hatta ağlama krizlerine girdiğimi hatırlıyorum kendimi hamile olarak okadar düşünmüştümki bütün belirtiler vardı negatifi görünce çok üzülmüştüm.
Canım sıkılma herşeyin bir vakti vardır üzme kendini rabbim mutlaka mutlu haberi gösterecek sana
Kaç kere deneyimledin canım iğneyi inşallah tutmuştur 🙏

Kaç kere deneyimledin canım iğneyi inşallah tutmuştur 🙏
Bende o ay olmadı canım sonra kendimi iyi hissetmediğim için bıraktım doktorumda dedi zaten dört beş ay daha böyle ilerleyelim sonra aşılama yaparız denildi çok şükür o ay içinde kendiliğinden oldum

Back
X