Çatlatma iğnesi sonrası durumlar

Şuan da tam negatif değil. Pembelik goruluyor ama artmasini umut ederek yapmişdim. Acaba ilk idrar degildi diye mi boyle silik(
İlk idrarla ve sonrasında yaptığımdada hep aynı çıkıyordu benim silikliği, yarınki testine göre karar vermek daha doğru olur canım benim 13.güne kadar hep silikti testim hiç koyulmadı öyle olunca iğne etkisi olduğunu anlayıp bıraktım zaten olsaydı 13.gün koyulurdu testte 15.günde adet oldum zaten.

Hayirlisi olsun. Ama sabahkinden çok çok silik şimdi( fotografini bile çekemedim( ama sabah bu şekildeydi testim. Hayirlisi umarim yarin koyulaşir sen kaçinci gunundesin? Test yaptin mi

O zaman ben çok erken sevinmişim. Galiba etkisi de gidiyor. Hayirlisi artik

Hayirlisi olsun. Ama sabahkinden çok çok silik şimdi( fotografini bile çekemedim( ama sabah bu şekildeydi testim. Hayirlisi umarim yarin koyulaşir sen kaçinci gunundesin? Test yaptin mi
Ben adet oldum 15.gün tekrar femaraya başladım bu ay iğne olmucam bekliyorum bakalım

Hayirlisi canim. Femarayla ikiz oykum var. Çok iyi bir ilaç. Bu ay ben de kullandim. Olmazsa tekrar kullanicam. Gerisi kismet artik
Kaybettinmi bebeklerini canım.. Evet 3.kullanışım 3 4 yumurtam oluşuyor fakat henüz gebelik oluşmadı diğer aya aşılama olucak bu ayda olmazsa.

Iğne etkisi o kadar sürer mi 10 güne kadar deniyor hep
Ben iğne gününü saymazsak 13. Gün yaptım canım böyle çıktı. Kan verdim beta 24 çıktı. Bugün 15. Günüm test ile koyulaşmayı takip ettim benimki iğne etkisi değilmiş. İnşallah senin de değildir. Yarın tekrarla anlaşılır koyulaşırsa

Eklentiler

• A8941F8E-5302-4C8A-B901-DFD4EB09AF60.webp
    15 KB · Görüntüleme: 77
Kaybettinmi bebeklerini canım.. Evet 3.kullanışım 3 4 yumurtam oluşuyor fakat henüz gebelik oluşmadı diğer aya aşılama olucak bu ayda olmazsa.
Evet 5ci ayinda kaybettim malesef. 6 ay gecti uzerinden ilk defa ilaçla tekrar denemeler yapiyoruz. Bebeklerden once tamamen hamile kalamamaya bağli üzülürdum. Ama şimdi o tadi tattim ya ağzimda kaldi. Şimdi tamamen bebek ozleminden istiyorum(((

Benim yukaridaki testime de bakar misin? Igne gununu saymazsak 11ci gun sabah o şekdeydi. Oğlen çok çok az. Yok denecek kadar. Ayni gun içinde sifirlanir mi? Ornek testlerin varsa yuklermisin fikir olsun bizlere de

Çok üzüldüm başın sağsolsun rabbim tekrar tattırsın en kısa sürede o duyguyu inşallah canım Başka bi sıkıntın varmıydı peki

Benim yukaridaki testime de bakar misin? Igne gununu saymazsak 11ci gun sabah o şekdeydi. Oğlen çok çok az. Yok denecek kadar. Ayni gun içinde sifirlanir mi? Ornek testlerin varsa yuklermisin fikir olsun bizlere de
İğne etkisi geçtiyse sıfırlanabilir çok aklına takıldıysa bikaç saat idrara sıkışıp tekrar test yapabilirsin canım. Malesef hepsini attım adet olunca testlerin.

Attığında çizgi görünüyor canım ama 11. Gün erken bence belki iğne etkisi gün içinde sıfırlanmıştır. Bildiğim kadarıyla ortalama konuşuyorum 12. Günde artışa geçiyor. Ben önceki günlerde test yapmadım canım ilk testi 13. Günde yaptım. İnşallah güzel sonuçların olur

Çok üzüldüm başın sağsolsun rabbim tekrar tattırsın en kısa sürede o duyguyu inşallah canım Başka bi sıkıntın varmıydı peki
Sıkıntım yumurtam buyuyor çatlamiyor kiste donusuyor. Bir kere igneyle ohss olmuşdum. Bu ay şukur çatladi. Ama çok yoruldum gerçekten sabrim sonsuz ama fiziki manevi çok yoruldum. 18 ay sonra hamile kaldim. Hamileliyim zaten kanamali lekelenmeli geçti. Tam rahata erdim derken rahim agzi yetmezligim yuzunden kaybettim. Sonra adrtlerim duzelmedi. Rahim duvarim geç toparlandi. Normal kalinlaşmasi bile 3 ayimi aldi. Sonra yumurtam buyumedi. Sonra buyudu kist oldu. Bu ay da tedavi. Kendimi artik çok yorgun hissediyorum(

Anlıyorum canım seni hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları var çok zor bi süreçten geçiyoruz dediğin gibi maddi manevi bitik durumdayız bizimde sınavımız buymuş demekki inşallah bu ay olur canımda sorunsuz gebe kalır devamındada sağsalim kucağına almayı nasip eder rabbim bebeğini.

Evet Allah hepimize yardimci olsun. InsaAllah hayirli evlatlarla mujdeleniriz. Bizim de yuzumuz guler

Ayy maşallah size. Umarım ya bende yarın kan vermeyi düşünüyorum ama adete iki gün var çıkar mı acaba

Ayy maşallah size. Umarım ya bende yarın kan vermeyi düşünüyorum ama adete iki gün var çıkar mı acaba
Testte gördüğümüz çizgi testin çizgisi değilse kanda da çıkar tabi canım. İğneniin kaçıncı günü oluyor yarın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…