Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası gebeliğiniz ne kadar sürede belli oldu ve belirtileriniz nelerdi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebroztrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
12
1
36
Arkadaşlar 2 yıldır korunmuyoruz pko hastasıyım bu ay klomen kullandım ve 27 haziranda choriomon çatlatma iğnesini vuruldum dr. 14 temmuzda gel bakalım gebelik varmı demişti bugun 12. gun daha erken gebelik testlerinden yaptım negatıf Ama gögüs uçlarım dokununca asırı derecede acıyor ve kasıklarıma agrı gırıyo acaba boyle olupda kanda cıkan varmı ? (İlk çatlatma iğnem)

Kardeş iğneden 11 12 gün sonra ben idrarda pozitifi gördüm çok silikti ertesi gün kanda 77 cıktı ama kimyasalmis düştü

Belirti arama ben o ay vazgeçmiştim ameliyat olacaktım regl olunca hatta erken olmayayım tam zamanında olayım diye dua ederken hamile kaldım

Hiç belirtim de yoktu

O testler b hcg de 10 a kadar duyarlı yani iyide gayet

Oviterelle de gebelik hormonu var zaten onlar sendeki değişimleri yapanlar kendini dinleme

ilk çatlama iğnemi olduğumda bir belirti yasamamistim. 30 haziranda ikinci iğnemi oldum ve aşılama yapıldı. sık idrara çıkma ve karın sisligim çok fazlaydı ama artık onlar da ortadan kayboldu. Bakalım ne olacak

Salam. Iyneden 12 gun sora qan testi deqiq gosterir. Ama idrar testi icin iyneden sora en az 16 17 gun beklemeniz lazim. Iyneden sora catlayip catlamadigina baxmaq ucun getmisiz ultrasona?

Sevgili hanımlar,

Bu gün çatlatma iğnesinin tam 11. Günü ve idrar testim negatif silik çizgi bile yok. Umut yok mu bu ay? Gebelik olsa silik çizgi olurdu dimi?

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…