Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ; test yaptınız mıÇatlatma iğnesinden "en az" 10 gün sonra yapman gerekiyor canım çünkü iğne etkisiyle pozitif görme ihtimali oluyor yani 3 yada 4 gün sonra yapabilirsin ama bana kalırsa 12 13 gün beklemeni tavsiye ederim. İnşallah olur bebişin![]()
Daha yapmadım pazartesı yada salı yapmayı düşünüyorummerhaba ; test yaptınız mı
günaydın bugün yapacak mısınız test :)Daha yapmadım pazartesı yada salı yapmayı düşünüyorum
Bende 18inde kan vericem inşallah hayırlı haberler alırızİyi geceler canım yapamadım negatıf cıkar korkusuylaçarşamba gününe kadar beklıcem 16 kan testi ver demişti doktorum
![]()
Aynı şekilde bende yaşıyorum o ağrıları. Bu sabah da koca bir uçuk çıkardım. Hadi bakalım güzel haberler alalım inşallahAaa inşallah hamileyizdir rabbım güzel haberler almayı nasıp etsın bıze.
Benım hafıf karnımda kırıplar var belim ağrıyor sık israra çıkmaya başladım 3 4 gundur .duduk kuruluğum yok ama
Hemen ümitsizliğe kapılma bekle bakalım. Benim 1 düşüğüm oldu olursa inşallah ikinci olacakYaa sanırım adet oluyorum acık pembe akıntım var adete de çok benzemıyor ama belim hafif agrıyor![]()
Yaa olsun canım Allah büyüktür hiç bozma moralini. bende bir değişiklik yok hala aynı dudak kuruluğu uçuk çok az bi göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı bakalım 2 gün sonra belli olacakBen malesef adet oldum inaşşlah sen hamılesındır canım
Kullandığın ilaçlardan olabilir canımKarın ağrım çok var normal mi bu acaba hğç buladar arımaz dı benım