Aşılama Çatlatma iğnesi sonrası hamilelik testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sadiue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
189
82
28
31
Kızlar 31 ocakta çatlatma iğnesini oldum erken gebelik testı ne zman cıkar çok merak edıyorum inşallah hamile kalırım sağlıkla kavusurum😌😌

Çatlatma iğnesinden "en az" 10 gün sonra yapman gerekiyor canım çünkü iğne etkisiyle pozitif görme ihtimali oluyor yani 3 yada 4 gün sonra yapabilirsin ama bana kalırsa 12 13 gün beklemeni tavsiye ederim. İnşallah olur bebişin💙

Çatlatma iğnesinden "en az" 10 gün sonra yapman gerekiyor canım çünkü iğne etkisiyle pozitif görme ihtimali oluyor yani 3 yada 4 gün sonra yapabilirsin ama bana kalırsa 12 13 gün beklemeni tavsiye ederim. İnşallah olur bebişin💙
merhaba ; test yaptınız mı

İyi geceler canım yapamadım negatıf cıkar korkusuyla 😂çarşamba gününe kadar beklıcem 16 kan testi ver demişti doktorum 😌

İyi geceler canım yapamadım negatıf cıkar korkusuyla 😂çarşamba gününe kadar beklıcem 16 kan testi ver demişti doktorum 😌
Bende 18inde kan vericem inşallah hayırlı haberler alırız 🤗 bu arada her hangi bir belirti yaşıyor musun bende anlam veremediğim bir şekilde dudak kuruluğu var tabi dayanamadım test yaptım 3 4 gün önce silik bir şekilde çıktı ikinci çizgi

Aaa inşallah hamileyizdir rabbım güzel haberler almayı nasıp etsın bıze.
Benım hafıf karnımda kırıplar var belim ağrıyor sık israra çıkmaya başladım 3 4 gundur .duduk kuruluğum yok ama

Aaa inşallah hamileyizdir rabbım güzel haberler almayı nasıp etsın bıze.
Benım hafıf karnımda kırıplar var belim ağrıyor sık israra çıkmaya başladım 3 4 gundur .duduk kuruluğum yok ama
Aynı şekilde bende yaşıyorum o ağrıları. Bu sabah da koca bir uçuk çıkardım. Hadi bakalım güzel haberler alalım inşallah ☺️

Yaa sanırım adet oluyorum acık pembe akıntım var adete de çok benzemıyor ama belim hafif agrıyor 😔

Benimde 2 tane kimyasal gebelık oldu.ufak bi kan görsem panık olurum .ufak pembe peceteye bulaşan bı akıntıydı şimdi yok çok şükür acaba yerleşme kanamasımı inaşllah öledir 🤩güzelce yerleşmiştir yarın olsa bi 😂
Senın durumlar nasıl varmı farkklı bı belırti

Ben malesef adet oldum inaşşlah sen hamılesındır canım
Yaa olsun canım Allah büyüktür hiç bozma moralini. bende bir değişiklik yok hala aynı dudak kuruluğu uçuk çok az bi göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı bakalım 2 gün sonra belli olacak

İnaşallah senın için en hayırlısı olsun canım. Bu ay da denıcez bakalım rabbım ınsallah en kısa zamanda nasıp eder

Karın ağrım çok var normal mi bu acaba hğç buladar arımaz dı benım

Back
X