Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim normalde adet günüm 17si o yüzden yapayım diyorum. Ama dün yaptım ve gebelik testi tek çizgi çıktı iğnenin etkisi geçmiş bakalım bundan sonra ne olacak
Benim normalde adet günüm 17si o yüzden yapayım diyorum. Ama dün yaptım ve gebelik testi tek çizgi çıktı iğnenin etkisi geçmiş bakalım bundan sonra ne olacak
Daha önce ben 1 kere aşılama yaptırdım 3 tane olgun yumurta vardı tutmadı. Temmuz ayında klomen kullandım çatlama iğnesi yaptırmamıştım ve 4 yıl sonra ilk defa hamile kaldım kimyasal oldu. Bakalım bu sefer ne olacak
Daha önce ben 1 kere aşılama yaptırdım 3 tane olgun yumurta vardı tutmadı. Temmuz ayında klomen kullandım çatlama iğnesi yaptırmamıştım ve 4 yıl sonra ilk defa hamile kaldım kimyasal oldu. Bakalım bu sefer ne olacak
Evet çektirdim. Şimdiye kadar bir sıkıntı gözükmüyordu eşimde de bende de ama maalesef geçen ay amh değerimin çok düştüğünü öğrendim 1 yılda aşırı düşmüş ve tüp bebek dendi 2 ay böyle deneyip olmazda ocak sonu tüp bebek düşünüyorum