Çatlatma iğnesi sonrası ovulasyon testim acil bakarmısınız kızlar

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Bugün sabah ipnemi vurundum ve daha yeniki yaptığım ovülasyon testim pik çıktı doktorda zaten bugün yarın çatlayabilir demişti şimdi napıyım kızlar bugün ilişkiye girmem lazımmı

Eklentiler

• A91C4211-5944-451F-8115-05E9AFB32ED0.webp
    A91C4211-5944-451F-8115-05E9AFB32ED0.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 23
Bugün sabah ipnemi vurundum ve daha yeniki yaptığım ovülasyon testim pik çıktı doktorda zaten bugün yarın çatlayabilir demişti şimdi napıyım kızlar bugün ilişkiye girmem lazımmı
canım sen bilirsin ama iğneden 1 gün sonra ilişki diyo benim doktorum ben bu ay 3.iğnemi vuruldum şimdi 2 gün adetim gecikti

İgne vurulan gunle birlikte 4 gun iliski olmasi lazim. Bir de ovulasyon testi igneden sonra surekli pozitif cikar ignenin icindekinden dolayi. Ovulasyon testi yapmayi birakin

İgne vurulan gunle birlikte 4 gun iliski olmasi lazim. Bir de ovulasyon testi igneden sonra surekli pozitif cikar ignenin icindekinden dolayi. Ovulasyon testi yapmayi birakin

canım merhaba doktorum iğne yapıldıktan bir gün sonra başlayın gün aşırı adet zamanına kadar yapın dedi üst üste hergün yapmanızı tavsiye etmiyorum spermin kalitesini düşürüyor dedi

Back
X