Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 5 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Yarın doktor randevum var. Sizde herhangi bi ağrı ne bileym akıntı falan var mı? Bir de doktor kontrol için çağırmadı mı? Siz hangi marka çatlatma iğnesi oldunuz?Arkadaşlar merhaba, 5 haziran 2025 catlatma iğnesi olmuştum.Bugun yani 15.gün (İğnenin oldugu gun dahil) kaset test yaptım negatifti maalesef, reglime 4 gün var.Acaba değişir mi?
Çok fazla bel ağrısı, bacakta sizlama biraz kasik agrisi yaşıyorum.Ama bunlar regl yaklaştığı için olabilir normaldede bu ağrılar oluyor zaten.Doktorum regl olursan gel demişti.Ovitrelle vermişti ama onu maalesef kaç eczane aradım sordum yoktu.gonapeptly oldum.sizde durumlar nedir?Merhaba bende 5 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Yarın doktor randevum var. Sizde herhangi bi ağrı ne bileym akıntı falan var mı? Bir de doktor kontrol için çağırmadı mı? Siz hangi marka çatlatma iğnesi oldunuz?
İnşallah ya , normalde stres yapmıyorum ama regl yaklaştıkça stres yaşıyorum.Adet gunu tekrarlayın bence değişebilir
Benimde kasıklarımda ağrı göğsümde sızlama şeklinde ağrım var. Ve akıntım arttı. Bu arada bende gonopetyl oldum 2 tane yazdı doktorum. Bana adet olunca gel demedi 2 hafta sonra gel dedi. Yani 5 haziranda gitmiştim yarın gidicem bakalım. Ben ama sabrettim moralimi bozmamak için evde test falan yapmadm. Bir de bazıları 16. 17. Günlerde pozitifi görmüş. Tabiki her bünye farklı 12. 13. Günde de pozitifi görenler var. Umudunuzu yitirmeyin ve keendinizi strese sokmayın.Çok fazla bel ağrısı, bacakta sizlama biraz kasik agrisi yaşıyorum.Ama bunlar regl yaklaştığı için olabilir normaldede bu ağrılar oluyor zaten.Doktorum regl olursan gel demişti.Ovitrelle vermişti ama onu maalesef kaç eczane aradım sordum yoktu.gonapeptly oldum.sizde durumlar nedir?
Benimde kasıklarımda ağrı göğsümde sızlama şeklinde ağrım var. Ve akıntım arttı. Bu arada bende gonopetyl oldum 2 tane yazdı doktorum. Bana adet olunca gel demedi 2 hafta sonra gel dedi. Yani 5 haziranda gitmiştim yarın gidicem bakalım. Ben ama sabrettim moralimi bozmamak için evde test falan yapmadm. Bir de bazıları 16. 17. Günlerde pozitifi görmüş. Tabiki her bünye farklı 12. 13. Günde de pozitifi görenler var. Umudunuzu yitirmeyin ve keendinizi
İnşallah allahım isteyen herkese versin. Tabiki yazarm. Sabah randevum 9.45 de bakalm geçen ay da kullanmıştım olmamıştı yumurtalarım büyümemişti. Bu ay büyüdü. Bu arada ben 2.5 senelik evliyim 1 senedir korunmuyoruz fakat herhangi bir gebelik oluşmadı. Pcosum var. Klomen letu kullandm bu şeklde. Birde içim kıpır kıpır ya ilk defa böyle hissediyorum bilmiyorum Allah hayra çıkarsın inşallah. :)Umarım isteyen herkesin bebisi olur.Doktor ne diyecek buraya yazar mısın? Merak ettim şimdi acaba ne diyecek :) Birde benim 8 yaşında bir oğlum var doğal yolla olmuştu. 2.gebelik yaklaşık 5 yıldır olmuyor.
Ultrasonla muayene edecekse gebelik olustuysa görür galiba.Ben ilk gittiğimde klomen verdi olmadı,sonra letu ve bu iğneyi kullandım. Amh 0.17 fsh 13.50 benim yumurta rezervim azalmış.İnşallah allahım isteyen herkese versin. Tabiki yazarm. Sabah randevum 9.45 de bakalm geçen ay da kullanmıştım olmamıştı yumurtalarım büyümemişti. Bu ay büyüdü. Bu arada ben 2.5 senelik evliyim 1 senedir korunmuyoruz fakat herhangi bir gebelik oluşmadı. Pcosum var. Klomen letu kullandm bu şeklde. Birde içim kıpır kıpır ya ilk defa böyle hissediyorum bilmiyorum Allah hayra çıkarsın inşallah. :)
Peki bişey soracağım ilk gebeliğiniz normal yolla mı oldu yoksa bu şeklde bi tedavi gördünüzmü? Bir de bu amh değeri yaş ilerledikçe düşüyor o yüzden hani ileri yaşda gebelik fazla oluşmuyor. Tabiki herşeyin bi çözümü oluyor. Tüp bebbek ya da aşılamayla çözülüyor genelde ama tüp bebek yaptırıyolar amhı düşük olanlarUltrasonla muayene edecekse gebelik olustuysa görür galiba.Ben ilk gittiğimde klomen verdi olmadı,sonra letu ve bu iğneyi kullandım. Amh 0.17 fsh 13.50 benim yumurta rezervim azalmış.
Geçen ay hem ultrason baktı hem de emin olmak için kanımdan baktı yoktu zaten. Ama önlem amaçlı gene de baktı ilaç yazacaktı adet olmam içinUltrasonla muayene edecekse gebelik olustuysa görür galiba.Ben ilk gittiğimde klomen verdi olmadı,sonra letu ve bu iğneyi kullandım. Amh 0.17 fsh 13.50 benim yumurta rezervim azalmış.
Evet ilk benim istedikten 1 yıl sonra olmuştu o ilk deneme de olanlar gibi olmadı yani :) ama şimdi bunu düşününce o yavrum hemen olmuş ya diyorumPeki bişey soracağım ilk gebeliğiniz normal yolla mı oldu yoksa bu şeklde bi tedavi gördünüzmü? Bir de bu amh değeri yaş ilerledikçe düşüyor o yüzden hani ileri yaşda gebelik fazla oluşmuyor. Tabiki herşeyin bi çözümü oluyor. Tüp bebbek ya da aşılamayla çözülüyor genelde ama tüp bebek yaptırıyolar amhı düşük olanlar
Evet ilk benim istedikten 1 yıl sonra olmuştu o ilk deneme de olanlar gibi olmadı yani :) ama şimdi bunu düşününce o yavrum hemen olmuş ya diyorumyaşım 35 , doktorum amh çok takılmıyorum dedi. Regl düzeninde falan sıkıntı yaşamıyorum gayet duzenlidir.
Aynen banada ilk klomen verdi günde 1 kere hiç ise yaramadı hatta solda hiç yumurta oluşmadı. Letu yu sabah akşam verdi ve iki tarafta yumurta oluştu ve boyutları 17,18mm ertesi günde catlatma iğnesini yaptım işte.pcos olup çok gebe kalan var , umut her zaman varOlur ya bence. Adetin düzenli olması da önemli. Doktorunuz size en uygun. Tedaviyi bilir. Mesela ben geçen ay tek doz klomen kullandm fakat yumurtalarım hiç büyümedi. Doktorum dedi dozu yükselticez. Bu ay sabah 2 akşam 2 yuttum. Aynı zamanda letu da kullandm. İstediğimiz seviyeye ulaştı. Malum benim pcostan dolayı yumurtalarım direniyordu büyümemek için
![]()
Kesinlikle öyle umıt her zaman var. Bakalm aynen 3 ay falan ilaç tedavisi herhalde. Bu arada bu ay bana doktor progestan da verdi onu da kullanıyorum size vermişmiydi? Hani gebelik oluşursa bebiş tutunsun düşmesin dieAynen banada ilk klomen verdi günde 1 kere hiç ise yaramadı hatta solda hiç yumurta oluşmadı. Letu yu sabah akşam verdi ve iki tarafta yumurta oluştu ve boyutları 17,18mm ertesi günde catlatma iğnesini yaptım işte.pcos olup çok gebe kalan var , umut her zaman varBu ay olmazsa 1 kez daha ilaç iğne deneyip sonraki aşamaya geçeriz sanırım.
Aa yok onu vermedi.Kesinlikle öyle umıt her zaman var. Bakalm aynen 3 ay falan ilaç tedavisi herhalde. Bu arada bu ay bana doktor progestan da verdi onu da kullanıyorum size vermişmiydi? Hani gebelik oluşursa bebiş tutunsun düşmesin die
Ben de merak ettim ,yarın kesin cevap bekliyorumY
Yok yapmadm yarın öğrencem. Bugüne kadar sabrettim ama çok heyecanlıyım. Bilmiyorum bugün sabah olur mu![]()