• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama çatlatma iğnesi sonrası yardımm :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yeni yeni oluyodur belki hormonları tam verememiştr vucuda dur bi hemen karamsarlığa kapılma yarn tekrar bakarsn
Adet ağrılarım var ama bunun gebelikle bi alakası varmı bilmiyorum yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım adet olmazsam bi sonrakini cuma yapıcam olmadı hastaneye gidicem Allah isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin inşallah yaa 🙏

Adet ağrılarım var ama bunun gebelikle bi alakası varmı bilmiyorum yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım adet olmazsam bi sonrakini cuma yapıcam olmadı hastaneye gidicem Allah isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin inşallah yaa 🙏
Hber et testmin sonucunu

Asılama için bilgi verir msn canm nasıl yol izleniyo olurda adet olursm aşılama yaptrcaz
Canım adetin 2 günü gittim alttan muayene etti ilk aşılamamda letu verdi adetin 5 günü kullanmaya başladım 5 gün boyunca gündd 2 defa kullandım sonra kontrole gittim yumurtalara baktı yumurta istenilen boyuna gelmişse 2 gün sonrasında çatlatma iğnesini vuruyor 36 saat sonrada aşılama yapılıyo yapılmadan 2 saat önce gittik eşimden semen aldılar laboratuvarda yıkayıp temizlediker bir enjektör yardımıylada rahmime yerleştirdi 1 saat boyunca uzandım sonra ewe geldim o gün boyunca hep uzandım ayaklarım havada Kalçamın altında yastık 3 gün boyuncada duş almadım bir tek lavabo için kalktım 14.günündede test için hastaneye gidiyosun cnm

Canım adetin 2 günü gittim alttan muayene etti ilk aşılamamda letu verdi adetin 5 günü kullanmaya başladım 5 gün boyunca gündd 2 defa kullandım sonra kontrole gittim yumurtalara baktı yumurta istenilen boyuna gelmişse 2 gün sonrasında çatlatma iğnesini vuruyor 36 saat sonrada aşılama yapılıyo yapılmadan 2 saat önce gittik eşimden semen aldılar laboratuvarda yıkayıp temizlediker bir enjektör yardımıylada rahmime yerleştirdi 1 saat boyunca uzandım sonra ewe geldim o gün boyunca hep uzandım ayaklarım havada Kalçamın altında yastık 3 gün boyuncada duş almadım bir tek lavabo için kalktım 14.günündede test için hastaneye gidiyosun cnm
Pki o sperm verdkleri enjektörü ne kdr içeri sokuyolar can yanıyo mu bayıltsalar mı acaba off nefret ediyorm içime bişi soklnca o muaynedeki seyi fln 😕

Pki o sperm verdkleri enjektörü ne kdr içeri sokuyolar can yanıyo mu bayıltsalar mı acaba off nefret ediyorm içime bişi soklnca o muaynedeki seyi fln 😕
Canım inan hiç bir şey hissetmiyosun ne ağrı ne sızı o enjektör okadar inceki düşün doktor içinden çıkarmıştı ben dedim hadi neden yapmıyosunuz dedi yaptım bile

kızlar çatlatma iğnesine ihtiyac olduğunu doktormu söyledi? yumurtanız çatlamıyormuydu? bu ay bende gerekli büyüklüge ulaştı ama kendisi çatlamadı. doktora gitmedim ultrasona gittim 2kez. bu ay yine ultrasona gidip takip edicem. hep böylemi oluyor yoksa 1 aylık birşeymiydi diye. sizde nasıl oldu sürec anlatırmısınız. çatlatma iğnesinin hiçbir zararı yok dimi

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var

Back
X