• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama çatlatma iğnesi sonrası yardımm :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 20 mayısta oldum çatlatma iğnesini bende baş ağrısı oldu ve sonraki gün şişkinlik hazımsızlık hissi bende 5 haziranda test yapçam beni kasıklarımda hafif ağrı oldu sadece
Ara ara mğde bulantımda oldu normal mi acaba

kızlar merhaba tecrübe edenler yardımcı olsun nolur. çatlatma iğnesi oldum 13. günü test yaptım silik çıktı kan verdim sonuç 33.47 çıktı. 14. günü kafama takıldı tekrar test yaptım yine çift çizgi ama bu sefer baya belirgindi. iğne etkisi devam mı ediyor acaba diye içim içimi yiyor. hamile miyim sizce yoksa boşa mı umutlanıyorum. bugün 15. günüm :KK43:
Nasl gidiyo hamilelik

Benimde bugün 12.günüm iğneden sonra dün test yaptım bu sabahta yaptım düne göre biraz koyu 2 gibi yine yaptım bugün silik görünür bi şekilde çıktı ama normal testte son yaptığım merak içindeyim gebelik var mı

Benimde bugün 12.günüm iğneden sonra dün test yaptım bu sabahta yaptım düne göre biraz koyu 2 gibi yine yaptım bugün silik görünür bi şekilde çıktı ama normal testte son yaptığım merak içindeyim gebelik var mı
Gercekten cok sitresli bi durum var mı diyim yok mu diyim🙈☺️🤣🙃

hemen kan testi ver düşükte olsa sonuç kesin çıkıyo :) bende öyle öğrendim testim silikti kan verdim hemen 33.47 di sonra 2 günde bir kan verdim yükseldiğini gördüm inşallah hamilesindir güzel haberini alırız :)

hemen kan testi ver düşükte olsa sonuç kesin çıkıyo :) bende öyle öğrendim testim silikti kan verdim hemen 33.47 di sonra 2 günde bir kan verdim yükseldiğini gördüm inşallah hamilesindir güzel haberini alırız :)
Canım inşallah öyledir bu sabah 13.günüm oluyor tekrar erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı kan vermeyede korkuyorum negatif olur diye ya

İğnemiydi şeninde kaçıncı gün kan verdin

Canım inşallah öyledir bu sabah 13.günüm oluyor tekrar erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı kan vermeyede korkuyorum negatif olur diye ya

iğne 10. günden sonra etkisini kaybediyormuş doktorum öyle demişti. bugün mutlaka kan ver bende çok merak ettim şimdi bence hamilesin :anneadayı:

Şu aralar yüzümde sivilceler çıkmaya başladı benim genelde adet olmama yakın çıkardı adet günüm yaklaşıyo inşallah adet olmam ama hamile kalanlarda ilk ay bu tarz sivilcelenme oluyomuydu 😞

Back
X