• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama çatlatma iğnesi sonrası yardımm :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 20 mayısta oldum çatlatma iğnesini bende baş ağrısı oldu ve sonraki gün şişkinlik hazımsızlık hissi bende 5 haziranda test yapçam beni kasıklarımda hafif ağrı oldu sadece
Aynı gün yapmışız çatlatma iğnesini bende 5 haziranda test yapıcam hayırlısıyla 🤲

Amiinn inşallah cnm 🙏🙏 sen sadece çatlatma iğnesimi vurdun ben aşılama yaptım
Evet bana çatlatma iğnesi verdi doktorum şuan için bu ay öyle denedik hamile kalmaman için bi sorunun yok dedi rahimde miyom varmış ama korkulcak bişi değil dedi bakalım bekliyorum ama zaman geçmiyo yaa sabır bakalım

Evet bana çatlatma iğnesi verdi doktorum şuan için bu ay öyle denedik hamile kalmaman için bi sorunun yok dedi rahimde miyom varmış ama korkulcak bişi değil dedi bakalım bekliyorum ama zaman geçmiyo yaa sabır bakalım
Zaman geçer cnm kendine dikkat et yorma kendini temizlik galan sakın yapma ☺️ Bizdedebi sorun yok cnm sebepsiz infiterlite 🤷‍♀️ Ben3 yıllık evliyim sen kaç yıllık evlisin ?

Zaman geçer cnm kendine dikkat et yorma kendini temizlik galan sakın yapma ☺ Bizdedebi sorun yok cnm sebepsiz infiterlite 🤷‍♀️ Ben3 yıllık evliyim sen kaç yıllık evlisin ?
Bende 2 yıllık evliyim canım sende dikkat et kendine 😘 Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin gerçi biz daha yeni çocuk mevzuna girrdik biraZ süreç hızlansın diye

Bende 25mayisda oldum catlatma ignesini smdi günleri değerlendiriyorum kasıklarımda da ağrı olmaya başladı. İnşallah 8haziranda test yapicam pozitifi goruruz

Bil
Aşılama değil benmki sadece yumurta büyütme ve çatlatma snra gün veriyorlar eşinle değerlendiriyosun gunleri
Biliyorum cnm daha önce yapmıştım bende hangi ilaç kullandın peki yumurtayı geliştirmek için bide kaç yumurta oluştu ve boyutlarını biliyon mu ?

Klomen verdi doktorum bir yumurtam gelişmiş 18mm olmuş çatlatma için ovitrelle verdi

Back
X