Çatlatma iğnesi sonrası yaşananlar

mlkmlk123

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
197
78
18
34
Arkadaşlar benim iğneden sonra 9. Günüm ve son birkaç gündür bel ağrısı sağ ve sol kasikta ara ara batma göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Fakat bu iğnenin etkisi mi yoksa gebelik belirtisi mi bilemiyorum siz neler yaşadınız bu iğneden sonra? Özellikle aramızda hamile kalan varsa bu ignelerle neler yaşadığını paylaşabilir mi

M mlkmlk123 merhaba... bahsettiğin sorunların hepsini çatlama iğnesi olmadan 1 gun öncesinde yaşamaya başladım ben. Üzerine geceleri aşırı terleme ve uykusuzluk.. :( Prospektuste yan etkilerde yazıyor..

cunci cunci yazıyor ama batma yazmıyor sanki ya da kalcaya bacağa sancı yapar diye. Ben de iğneden sonra iki gün hiç belirti olmadı sonra başladı bu tarz şeyler ama psikolojik de olabilir değil mi ya

bende catlatma ıgnesı sonrası asılama oldum onbes gun sonra kan testı yaptırdım 10,35 çıktı beta degerim doktor bır hafta sonra tekrar yaptır dedı ertesı gun adet kanaması gıbı kanamam oldu ıkıncı gunum acaba hamılemıyım dış gebelikmidir????

malesef dıs gebelık gecırdım bu ay tekrar asılamam yapıldı dun 13.gun 3.74 cıktı acaba yıne kımyasal gebelık mi? beklıycez artık

Back
X