Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnositol kullanmayı denedin mi ? Bende de pcos var. İnositole başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Doktoruna danışıp deneyebilirsin.Yine "0 " pcosum var. Gerçekten çok yoruldum
Takviye ilaç mıİnositol kullanmayı denedin mi ? Bende de pcos var. İnositole başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Doktoruna danışıp deneyebilirsin.
Evet miyo-inositol olsa daha iyi ben marka olarak ocean polystol kullandım. Hormon değerlerim de çok iyi geldi hatta. Yumurtalık tembelliğim ve her ay kistim vardıTakviye ilaç mı
Teşekkür ederim kullanacamEvet miyo-inositol olsa daha iyi ben marka olarak ocean polystol kullandım. Hormon değerlerim de çok iyi geldi hatta. Yumurtalık tembelliğim ve her ay kistim vardı
Hangisini kullanıyorsun hangi markayıİnositol kullanmayı denedin mi ? Bende de pcos var. İnositole başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Doktoruna danışıp deneyebilirsin.
Ocean polysitolHangisini kullanıyorsun hangi markayı
Bununla mı hamile kaldın canım bende inolac almıştım amaOcean polystol
Evet canım ama inolac'ın içeriği de benzer zaten. Reglin ilk günü başlaBununla mı hamile kaldın canım bende inolac almıştım ama
Ya ben inolac aldım magnezyum aldım folik asit aldım gebenin günlüğünden sonra taşınma sürecim oldu o sırada hep saldım doğru düzgün kullanamadım 3 gün sonra reglim başlayacak bakalım reglin ilk gününden başlayım o zaman reglnden sonra mı başlamak daha iyi reglken miEvet canım ama inolac'ın içeriği de benzer zaten. Reglin ilk günü başla
İlk günü başla canım yumurta regl zamanı büyümeye başlıyorYa ben inolac aldım magnezyum aldım folik asit aldım gebenin günlüğünden sonra taşınma sürecim oldu o sırada hep saldım doğru düzgün kullanamadım 3 gün sonra reglim başlayacak bakalım reglin ilk gününden başlayım o zaman reglnden sonra mı başlamak daha iyi reglken mi
Merhaba gebeliğiniz doğal yolla mı oldu acaba?Evet canım ama inolac'ın içeriği de benzer zaten. Reglin ilk günü başla
Evet doğal yolla olduMerhaba gebeliğiniz doğal yolla mı oldu acaba?