Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kare2819

Mucizemi bekliyorum 🌸
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
424
757
53
34
merhaba,
bu durum ile alakalı çok fazla konu açılmış ancak tam aradığım yanıtı bulamadığım için bende yeni bir konu açmak istedim bazı arkadaşlarla da yazıştık saolsunlar bildikleri kadarıyla yardımcı oldular ancak benim sorum şu ben pko luyum ocak 22 de çatlatma iğnesi vuruldum doktorumun dediği her şeyi yaptım ancak test sonucum negatif çıkıyor evde yapılan gebelik testinde negatif sonuç alıp kan tahlilinde pozitif sonuç gören var mı acaba içimde küçük de olsa bir umut besliyorum çünkü. hem soruma yanıt arıyorum hemde benimle aynı durumda olan arkadaşlarımla konuşmak biraz da olsa rahatlatıyor çünkü kafaya çok takıyorum sanırım sürekli rüyalarda görmeler vs.

İlk iğne mi genelde iğneden 14 gün sonra yapılan testde doğru sonuç alınıyor

İlk iğne mi genelde iğneden 14 gün sonra yapılan testde doğru sonuç alınıyor
Evet ilk iğnem 12 günden sonra yapılabilir demiş herkes benim bugün 14. günüm bazı yorumlarda yalancı da olsa pozitif sonuç çıktığını okudum ancak bende yalancı da yoktu bildiğim negatif bembeyaz

Evet ilk iğnem 12 günden sonra yapılabilir demiş herkes benim bugün 14. günüm bazı yorumlarda yalancı da olsa pozitif sonuç çıktığını okudum ancak bende yalancı da yoktu bildiğim negatif bembeyaz
Evet bende 12 gün pozitif 14. Gün negatif olmuştu o yüzden en iyisi 14 günü beklemek

yalancıda olsa pozitif görmediğim için umudum yok bakalım hayırlısı.
Adet olana kadar umut vardır olmazsa da yapacak birşey yok dua ve tevekkül etmeye devam birdaha ki ay deneyeceğiz tekrar tekrar bilmiyorum Rabbim bir gün hepimize evlat nasip edecek birde şu yandan bak mesela Allah bazı kadınlara bebek veriyor ama onlar kıymet bilmeyip çöpe atıyor öldürüyor bizde böyle her gece ağlayıp dua ediyoruz belkide onlar büyük günah işlerken bizim gözyaşlarımız en büyük sevabımız

inşallah nasip etsin isteyen herkese. ne güzel yazmışsın haberlerde görünce öyle kadınları Allah ıslah etsin diyorum ağlamaktan bakamıyorum habere Allah'ım bize de nasip etsin inşallah kucağımızı boş bırakmasın. seninde ilk iğnemiydi ?

Yok bu benim üçüncü ben en umutsuz vakayım galiba üçüncü de olmayacak gibi hissediyorum

Yok bu benim üçüncü ben en umutsuz vakayım galiba üçüncü de olmayacak gibi hissediyorum
öyle düşünme lütfen Allah nasip eder inşallah belki de olur sen umut olursun bana :) Allah'ın hakkı 3 tür dimi mesela ben 3 kez denemeyi düşünüyorum olmazsa aşılamaya geçerim diye düşünüyorum ama kendi kendime düşünüyorum öle işte bakalım doktorum ne diyecek. neredesin il olarak

Tekirdağ zaten doktorum bu defa olmazsa başka tedaviye geçeceğiz onunda duruma göre konuşuruz dedi aşılamaya yani ben aşılamayı da 3 kere denicem oda olmazsa zaten tüp bebeğe geçiriyorlar rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin

Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin yine haber verirsin belki hayırlı haber olur

K kare2819 Bende pko yum. 5 günlük klomen tedavimden sonra, 22 şubat ilk çatlatma iğnemi oldum.
8 martta test yapıcam, ya herru ya merru heyecanla bekliyorum. Daha öncesinde test yapmıcam. Gün aşırı ilişki olarak devam ediyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin

sleam ben de 6 martta yapıcam herhangi bir belirtinz var mı

sleam ben de 6 martta yapıcam herhangi bir belirtinz var mı
Selam canım, valla hiç bir belirtim yok. Ne ağrı ne sızı. Yumurtam çatladı mı onu bile bilmiyorum. Akıntı makıntı da pek yok sadece 2 gün önce beyaz bir akıntım oldu, yumurta çatlamış olabilir onuda değerlendirdik. Ama beklemedeyim bakalım. 8 martta tam 15 gün olacak iğne vuralı. o günü bekliyorum. Dünya kadınlar gününde hediyem olur inşallah

ya bende de gögğüs hassaiyeti agrısı felan yok hiç anlamadımm karnım ağrıo arada o kadar umarım hayırlı haberleri alırız

progestan fitil kullanıomusunuz acaba onun etkisi olarak mı göğüs ağrısı yok die düşünüyrm

progestan fitil kullanıomusunuz acaba onun etkisi olarak mı göğüs ağrısı yok die düşünüyrm
Yok, ama dostinex kullandım 2 tablet. Onunla alakası yoktur o süt hormonu şeysi. Valla bilmiyorum. İyi bişey mi kötü bişey mi hiç bişey hissetmiyor olmam. Herkeste okuyorum, iğneden sonra kasık ağrısı göğüs ağrısı olanlar oluyormuş. Ağrım yok diye üzülücem nerdeyse

aynı durumdayım yaa

öncelikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin ellerimizi boş geri çevirmesin. bende normalde 6 martta test yapmam lazım ama dayanamıyorum yapıcam sanırım kendime dur diyorum bu güne kadar sabrettim her gece değişik rüyalar görüyorum bilemiyorum umutlanmak çok kötü bişe. bizde gün aşırı ilişki olarak devam ediyoruz. hiç belirtiniz var mı ?

Amin canımm inşallah. İnanır mısınız, hiç bir belirti yok. Ne ağrı ne sızı ne hassasiyet. midem biraz bulanıyor gibi oluyor 10-15 gündür oda Glukofen kullanıyorum o yapıyor olabilir.
Bende zor dayanıyorum test yapmamak için. 8 mart sanki seneler sonraymış gibi. Ama çok ortasındayız tüm sonuçlar yanıltır. Sabredicez napalım. Belki bu haftanın ortasında bi kaç belirti bişey olur beklemedeyim. Okadar düşünüyorum ki vucudumu, acaba bi yerim ağırıyormu diye diye, şuan karnım ağırıyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…