- 15 Ocak 2021
- 68
- 14
- 38
- 24
- Konu Sahibi pashaliburcu
-
merhaba test yaptınız mı hiç4 Haziran çatlatma iğnesi vuruldum ara ara kasık ağrısı ve bugünde kahverengi lekelenme oldu sizce normal mi?
Hayır yapmadim bekliyorum 14.gun yapıcam kesin sonuç almak içinmerhaba test yaptınız mı hiç
Amin inşallah sizde kalırsınız ilk igneniz mi olacakBende salı günü iğneye gideceğim çok geçmiş olsun size.
inşallah gebe kalırsınız
ben bu sabah yaptım iğne etkisi mi yoksa gebelik mi bilemiyorum.Hayır yapmadim bekliyorum 14.gun yapıcam kesin sonuç almak için
Kaçıncı gününüz acababen bu sabah yaptım iğne etkisi mi yoksa gebelik mi bilemiyorum.
4 haziranda vuruldum canım ben de ,Kaçıncı gününüz acaba
Testinizin fotoğrafı varsa atarmisiniz birde kaç yumurtaniz gelişti4 haziranda vuruldum canım ben de ,
canım ilaç kullanmadım ben bu ay. sadece ovitrelle. 12. günümdü 21 mm yumurta vardı vurduk. sabah ilk idrar bu şekilde.Testinizin fotoğrafı varsa atarmisiniz birde kaç yumurtaniz gelişti
Bence 14 güne kadar tekrarlayın var gibi burda baya okudum 6 günde yapıp cikanda da var yani ben internetten sipariş verdim erken gebelik testi yarın gelicek gibi bende sabırsızım yapabilirim benim 18mm biri 19mm inşallah tutmuştur sizindecanım ilaç kullanmadım ben bu ay. sadece ovitrelle. 12. günümdü 21 mm yumurta vardı vurduk. sabah ilk idrar bu şekilde.
karşılaştırmak için sana da sorayım dedim.
geçen aylarda femara kullanmştım.
inşallah , iğne etkisi oluyor 6 günde çıkanların yalancı poz canım.Bence 14 güne kadar tekrarlayın var gibi burda baya okudum 6 günde yapıp cikanda da var yani ben internetten sipariş verdim erken gebelik testi yarın gelicek gibi bende sabırsızım yapabilirim benim 18mm biri 19mm inşallah tutmuştur sizinde
Bilmiyorum iğne etkisini sabırla beklemek aslında da oda olmuyor işteinşallah , iğne etkisi oluyor 6 günde çıkanların yalancı poz canım.
Siz hangi günleri degerlendirdinizBilmiyorum iğne etkisini sabırla beklemek aslında da oda olmuyor işte
Bugün de test yaptınız mı acaba?inşallah , iğne etkisi oluyor 6 günde çıkanların yalancı poz canım.
yaptım canm silindiBugün de test yaptınız mı acaba?
Yaptım ikinci cizgim silik çıktı gün gün tekrarlıcamyaptım canm silindi
çizgi sen uaptın mı
foto atar mısın canımYaptım ikinci cizgim silik çıktı gün gün tekrarlıcam
Şuan koydeyim de geçince atayimfoto atar mısın canım
Belirti vs. Varmı sizdeŞuan koydeyim de geçince atayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?