- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
- 133
- Konu Sahibi pashaliburcu
-
hiçbişey yok malesef belirgin miydi çizgin baya :)Belirti vs. Varmı sizde
Yok sizin ki kadar değil dünkü attığınız kadar bende de kasık ağrısıyla koku var sadece kimyasal geçirmiştim onda da kokudan rahatsız olduğum da anlamıştım oğlum var 2 yaşında onda hiç belirtim olmadı hatta öğrendiğimde 2 buçuk aylık hamileydim yarın bida dusunuyorum yada ertesi günü koyulaşma varmı diyehiçbişey yok malesef belirgin miydi çizgin baya :)
Merhaba yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz inşallah öyledir.4 Haziran çatlatma iğnesi vuruldum ara ara kasık ağrısı ve bugünde kahverengi lekelenme oldu sizce normal mi?
Teşekkür ederim inşallah öyledir inşallah bu denemenizde tutar Allah kucağınızı boş bırakmasınMerhaba yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz inşallah öyledir.
Bende ilki tutmadı ikinci deneyeceğiz
Amin inşallahTeşekkür ederim inşallah öyledir inşallah bu denemenizde tutar Allah kucağınızı boş bırakmasın
Tabiki deAmin inşallahsonucu yazın
canım nedir güncel durumunTabiki de
Bugün çıkmadı ikinci çizgicanım nedir güncel durumun
Senincanım nedir güncel durumun
benim çok silik gölge şeklinde var iğnenin etkisi geçmiş demek senin bende hala devam ediyor :/Bugün çıkmadı ikinci çizgi
Olabilir adetim gelmezse öyle yapıcam artıkbenim çok silik gölge şeklinde var iğnenin etkisi geçmiş demek senin bende hala devam ediyor :/
Bugün yaptınız mı acaba testbenim çok silik gölge şeklinde var iğnenin etkisi geçmiş demek senin bende hala devam ediyor :/
yaptım canım neg , sen ?Bugün yaptınız mı acaba test
Yok yapmadım ya yarın yada ertesi gün yapmayı düşünüyorum sonuç nedir sizinyaptım canım neg , sen ?
Benim kahverengi az lekem var kasık ağrım da az az var galiba adet olucamyaptım canım neg , sen ?
Naptınız bugün yaptınız mı testyaptım canım neg , sen ?
Valla benim 6.gün kasık ağrım çok vardı 10.güne kadar sürdü şuan çok az ara ara batmalar oluyor dün yine kahverengi akıntı geldi ama cok az yarın test yapıp ona göre kan vermeye gidicem 14.gün olucak yarın 9 10 gün hafif silik oldu dün akşam yaptım çok az hayali denecek kadar ikinci çizgim vardı inşallah vardır yerleşme de olabilir lekelenme diyorlar inşallah öyledirArkadaşlar merhabalar klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay ve ilaveten c life macun kullandım ilk kez, çatlatma iğnesinden sonra inanılmaz şekilde kasık ağrım oldu bugün iğneden sonra 10. günüm ve sabah kahverengi lekelenme gördüm reglime henüz 5 gün var. Sizden ricam bu lekelenme gebelik belirtisi olabilir mi umutlanmak istemiyorum ama bir yandanda aklım sürekli oradabana yardımcı olabilir misiniz ? Çatlatma iğnesi kullanarak hamile kalan arkadaşlar varsa bana cevap verebilir mi..?
Sizin adınıza çok sevindim inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersinizValla benim 6.gün kasık ağrım çok vardı 10.güne kadar sürdü şuan çok az ara ara batmalar oluyor dün yine kahverengi akıntı geldi ama cok az yarın test yapıp ona göre kan vermeye gidicem 14.gün olucak yarın 9 10 gün hafif silik oldu dün akşam yaptım çok az hayali denecek kadar ikinci çizgim vardı inşallah vardır yerleşme de olabilir lekelenme diyorlar inşallah öyledir
Amin canım inşallahSizin adınıza çok sevindim inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersinizya benimde kafam çok karışık 5 yıl oldu artık inşallah Rabbim sabrımın ve sabrınızın mükafatını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?