Çatlatma iğnesi sonrası

hiçbişey yok malesef belirgin miydi çizgin baya :)
Yok sizin ki kadar değil dünkü attığınız kadar bende de kasık ağrısıyla koku var sadece kimyasal geçirmiştim onda da kokudan rahatsız olduğum da anlamıştım oğlum var 2 yaşında onda hiç belirtim olmadı hatta öğrendiğimde 2 buçuk aylık hamileydim yarın bida dusunuyorum yada ertesi günü koyulaşma varmı diye

Arkadaşlar merhabalar klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay ve ilaveten c life macun kullandım ilk kez, çatlatma iğnesinden sonra inanılmaz şekilde kasık ağrım oldu bugün iğneden sonra 10. günüm ve sabah kahverengi lekelenme gördüm reglime henüz 5 gün var. Sizden ricam bu lekelenme gebelik belirtisi olabilir mi umutlanmak istemiyorum ama bir yandanda aklım sürekli orada bana yardımcı olabilir misiniz ? Çatlatma iğnesi kullanarak hamile kalan arkadaşlar varsa bana cevap verebilir mi..?

Valla benim 6.gün kasık ağrım çok vardı 10.güne kadar sürdü şuan çok az ara ara batmalar oluyor dün yine kahverengi akıntı geldi ama cok az yarın test yapıp ona göre kan vermeye gidicem 14.gün olucak yarın 9 10 gün hafif silik oldu dün akşam yaptım çok az hayali denecek kadar ikinci çizgim vardı inşallah vardır yerleşme de olabilir lekelenme diyorlar inşallah öyledir

Sizin adınıza çok sevindim inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersiniz ya benimde kafam çok karışık 5 yıl oldu artık inşallah Rabbim sabrımın ve sabrınızın mükafatını verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…