Çatlatma iğnesi sonrası

bahatlsh

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
13
4
1
35
Merhaba kızlarrr 6 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 7 nisanda aşılama oldu bugün 5. Günüm göğüslerim yanıyor başları büyüdü ve el değmiyor aynı durumu yaşayıp hamile kalan veya aynı durumu yaşayıp negatifi gören oldumu teşekkürler

Çatlatma iğnesi ovitrelle miydi onda hcg hormonu olduğu için etkisi 8-10 günde geçiyo 12-14 gün sonrada test yapabilirsn demişti bnim doktorm

Bugün 6. Gün dayanamayıp kan tahlili verdim 11.14 çıktı 7 gün sonra tekrar vericem ama ümidimi kestim

Ben de 1 Nisan da çatlatma iğnesi oldum , test yapmadım adet öncesi belirtiler var ,normalde 19Nidan bat o güne kadar bekleyeceğim ondan önce belli olur mu bilemedim hayırlıysa olsun

Ben de 1 Nisan da çatlatma iğnesi oldum , test yapmadım adet öncesi belirtiler var ,normalde 19Nidan bat o güne kadar bekleyeceğim ondan önce belli olur mu bilemedim hayırlıysa olsun
14. Günden sonra belli oluyor diyorlar ama yine de siz içinizden geleni yapın

14. Günden sonra belli oluyor diyorlar ama yine de siz içinizden geleni yapın
Ben de ve eşimde sorun olmamasına rağmen olmuyor ve hep hayal kırıklığı ,belirtiler var tamam diyorum hoooppp kırmızı bir tane var çok şükür ama kardeş diye o da ağlamaya başladı beraber ağlıyoruz kuzumla inşallah olur

Allahm isteyipte bakabilecek her anne babaya hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucakları boş kalmasn kimsenin

Bemde 4 nisanda çatlatma iğnesi oldum ve benimde göğüs ucum acıyor ve büyüdü çok heycanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…