Çatlatma iğnesi sonrası

sev34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
3
4
1
26
arkadaşlar merhaba ben 6 gün letu kullandıktan sonra ovitrella çatlatma iğnesi yaptırdım 11. Gün evde idrar testi yaptırdım silik çizgi çıktı sonra hemen gidip kan verdim bt hcg 5.68 çıktı doktorum istediğimiz bir sonuç değil birkaç gün daha bekleyelim dedi sizce hamilemiyim 11. Günden başlayan mide bulantım var bugün 12. Günüm kafam çok karışık aynı durumu yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi ?

Eklentiler

• 9330DB96-29D9-4D49-97A7-9211C53694F2.webp
    9330DB96-29D9-4D49-97A7-9211C53694F2.webp
    67 KB · Görüntüleme: 209
Bak hayırlısını iste ben evladımı doğurdum kırkı içinde toprağa verdim hani bazen akışına bırakmak bu kadar üstüne düşmek bizim için hayırlı olamayabilir
Senin adına çok üzüldüm canım evet haklısın daha yaşım küçük 21 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim diye stres yapıyorum daha zamanı gelmedi demek rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin

Senin adına çok üzüldüm canım evet haklısın daha yaşım küçük 21 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim diye stres yapıyorum daha zamanı gelmedi demek rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin
Bende 21 yaşındayım 4 senedir evliyiz bugün işte bir kaza kurşunu diyelim catlama günüme denk geldi sabah 7 den beri araştırıyorum hani hamile kalırmıyım diye cünkü ilişkiden sonra sol kasığımda bi ağrı oluştu bende cok düşünüyorum senin gibi ama nasip gerçekten

Bende 21 yaşındayım 4 senedir evliyiz bugün işte bir kaza kurşunu diyelim catlama günüme denk geldi sabah 7 den beri araştırıyorum hani hamile kalırmıyım diye cünkü ilişkiden sonra sol kasığımda bi ağrı oluştu bende cok düşünüyorum senin gibi ama nasip gerçekten
Hayırlısı cnm kaza kurşunu demişsin istemiyormusunuz cocuk

arkadaşlar merhaba ben 6 gün letu kullandıktan sonra ovitrella çatlatma iğnesi yaptırdım 11. Gün evde idrar testi yaptırdım silik çizgi çıktı sonra hemen gidip kan verdim bt hcg 5.68 çıktı doktorum istediğimiz bir sonuç değil birkaç gün daha bekleyelim dedi sizce hamilemiyim 11. Günden başlayan mide bulantım var bugün 12. Günüm kafam çok karışık aynı durumu yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi ?
Canım merhaba gebe öisin bende senin gibi letu kullandım onuncu gün test yaptım negatif

Kızlar bakarmışsınız bugün test yaptım başta negatifti bir süre sonra tekrar baktım sanki hayali bi çizgi var çatlatma iğnesinin 15.günü

Eklentiler

• IMG_0333.webp
    IMG_0333.webp
    159,5 KB · Görüntüleme: 86

Bunu yaparken de klomene başla. Adetin 3.gününde günde 2 defa iç klomeni ve 5 gün kullan klomeni. 5.günden say ve 5 gün sonra kadın doğuma randevu al yumurta büyüklüğüne baktır.yeteri kadar büyümüşse ovitrelle iğne yaptırıp iğnenin 2.gününden gün aşırı ilişki olacak inşallah Rabbim evlat nasip eder.
Hamile kaldınız mı acaba

Back
X