- 14 Aralık 2024
- 109
- 12
- 13
- 23
Valla hiçbir belirti olmuyor canım yumurtlama da falan Baha akıntı oluyor beyaz ve şeffaf ama gebe kalsan bile bundan anlayamazsın ki benceHamile kalanların akıntısı nasıl oluyo acaba belirtileri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hiçbir belirti olmuyor canım yumurtlama da falan Baha akıntı oluyor beyaz ve şeffaf ama gebe kalsan bile bundan anlayamazsın ki benceHamile kalanların akıntısı nasıl oluyo acaba belirtileri
Ay inslh olmazsın da hayrlı güzel haberler alirsinBenim geçen ay 12 si adet günümdü 6 sında oldum bu ay da belki iki üç güne olurum inşallah benim vardır da olmam ya
Hepimiz inşallahAy inslh olmazsın da hayrlı güzel haberler alirsin
Haa benim 9. Gün bugün iğne yapıldığı günle berber12 14 gün diyorlar zaten oda adet tarihine denk
inde aynıymış yazmaya devam edelim bakalım sonuç ne olacak ben 6 sına kadar bekleyeceğim senin ilk çatlatma iğnesi denemen mi benim ikinci ayım bu ayHaa benim 9. Gün bugün iğne yapıldığı günle berber
Benimkide ilk çok yorucu bi süreçİkimiz
inde aynıymış yazmaya devam edelim bakalım sonuç ne olacak ben 6 sına kadar bekleyeceğim senin ilk çatlatma iğnesi denemen mi benim ikinci ayım bu ay
Amin inslh bende sadece kaşık ağrısı ve bel ağrısı oluyor dünden beri o da çok degilBenimde 9 ama belirti yok o yoruyor olan belirtiler de hep adet çıkmıştı bu sefer bişey aramıyorum bekliyorum öyle Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize
Evet benim ilk iğne hapda kullandimİkimiz
inde aynıymış yazmaya devam edelim bakalım sonuç ne olacak ben 6 sına kadar bekleyeceğim senin ilk çatlatma iğnesi denemen mi benim ikinci ayım bu ay
Benim ilk ay olmadı iğneyi koldan vurulmultum alerji yaptı bu ay göbekten vuruldum bişey olmadıBenimkide ilk çok yorucu bi süreç
Aslında benim merakım bıde iğne etkisi hala vücudum da mi diyeBence hiç yapma derim kafan daha çok karışır cünkü iğne pozitif gösteriyomuş
Bende koldan vurldum ama ilk iğne denemesi olunca beklmek daha zor geliyorBenim ilk ay olmadı iğneyi koldan vurulmultum alerji yaptı bu ay göbekten vuruldum bişey olmadı
Her zaman beklemek zor be üzücü Rabbim yormadan nasip etsin en kısa zamandaBende koldan vurldum ama ilk iğne denemesi olunca beklmek daha zor geliyor
Amin isnlh bişey sorcamHer zaman beklemek zor be üzücü Rabbim yormadan nasip etsin en kısa zamanda
Ben dayanamadım erken test aldım ilk idrar değil az önce yaptım çok silik çıktı varla yok arası dikkatli bakınca görünüyor bu kadar silik çıkması normal mi iğne etkisi mi dirHer zaman beklemek zor be üzücü Rabbim yormadan nasip etsin en kısa zamanda
Hatta fotoğraf da daha az belli değil ama normal bakınca belliHer zaman beklemek zor be üzücü Rabbim yormadan nasip etsin en kısa zamanda
Benim akıntım yoktu hala yok, regl olacak gibi hafif ağrım oldu 1 hafta kala.Hamile kalanların akıntısı nasıl oluyo acaba belirtileri
Çatlatma iğnesinin içeriğindeki hormonlar gebelik hormonu yani yalancı belirti hissetmeniz çok normal. Bu nedenle iğneden sonra 10-12 gün yapılan testler pozitif gösteriyor. İğneden 12 gün sonra test yapınO kadar şey hissettim ki ben de batma kramp neler neler ama hepsi boş galiba belirti aramadığım için öyleymiş
Ben 9.gunde dayanamadım yaptım az önce çok çok silik çıktı bu kadar silik çıkması norlmal mi bı pazartesi günü de yapmıştım o daha pembe nettiÇatlatma iğnesinin içeriğindeki hormonlar gebelik hormonu yani yalancı belirti hissetmeniz çok normal. Bu nedenle iğneden sonra 10-12 gün yapılan testler pozitif gösteriyor. İğneden 12 gün sonra test yapın
Ben iğneden 12 gün sonra yaptım ve böyleydi, çok silik öğrendim değerim 8di. Ne kadar görünüyor bilmiyorum erken gebelik negatif çıkmıştı hatta.Ben 9.gunde dayanamadım yaptım az önce çok çok silik çıktı bu kadar silik çıkması norlmal mi bı pazartesi günü de yapmıştım o daha pembe netti