• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası

Ben bugün 12.guj oluyor iğneyi yaptirdigim günle beraber erkekn gebelik neden yapmadınız onda daha net sonuç alırsınız
Ben 12. Gün erken gebelik yaptım silik çıktı ama geçen ay 15. Günü adet olmuştum iğnenin etkisidir diye düşünüyorum

Ben 12. Gün erken gebelik yaptım silik çıktı ama geçen ay 15. Günü adet olmuştum iğnenin etkisidir diye düşünüyorum
Maşallah sizde yine silik çıkmış bende tertemiz çıkmıştı bugün büyük ihtimalle 14.15.gunlerde bende adet olur gibiyim

Yarın 14.gun oluyor iğneyi vurldugumgunle beraber yarın tekrar kan vericem en son 2.1 di yükselmiş olursa vardirir bişe yine yukselmezse daha da ne kan vericem ne dest yapacam
Hiç belli olmaz belki gebelikte tekrar artışa geçmiştir. Zor bi süreç

Yarın 14.gun oluyor iğneyi vurldugumgunle beraber yarın tekrar kan vericem en son 2.1 di yükselmiş olursa vardirir bişe yine yukselmezse daha da ne kan vericem ne dest yapacam
Test sonucunuzu bana da söyler misiniz. Bende bugün kan vereceğim çıkan sonucu söylerim size de

Evet çok zor bir süreç bir yıl önce dış gebelik ten ameliyat oldum sol tüpü almışlardı bu iğneyle çok ümitliydim ama hayırlısı
İlk denemede maalesef ki olmuyor arkadaşım 3. Denemesinde hamile kaldı şuan 20 haftalık oldu bile

Back
X