Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bu ay vuruldumGeçen ay iğne vuruldun mu
O zaman hesaplamanı şöyle yap geçen ayki adetinden 5-6 gün önce adet olacaksın bu ay beniş varsa olmazsın tabiYok bu ay vuruldum
Yumurta zamanından önce olgunlaşıp çatladığı için erken adet olunuyorYok bu ay vuruldum
Normal adetime takvime göre bir hafta yani 7 Mayıs gosteriyorO zaman hesaplamanı şöyle yap geçen ayki adetinden 5-6 gün önce adet olacaksın bu ay beniş varsa olmazsın tabi
Tamam canım Bilgin olsun diye yazdım kan verince sonucunu yazNormal adetime takvime göre bir hafta yani 7 Mayıs gosteriyor
Yarın vercektim de resmi tatil cuma günü vercem dua eder misin bugün karnım iyice şişti ara sıra sancım oluyor adet olacak gibiTamam canım Bilgin olsun diye yazdım kan verince sonucunu yaz
Rabbim geciktirmeden versin bu ay olur inşallah hepimizin sağlıklı bebişleriYarın vercektim de resmi tatil cuma günü vercem dua eder misin bugün karnım iyice şişti ara sıra sancım oluyor adet olacak gibi
Benim test sonucum negatif çıktı canımİnslh beklediğiniz gibi hayırlı güzel haberler alirsiniz inslh tabi veririm
Kan vermiştiniz demiBenim test sonucum negatif çıktı canım
Evet dün verdim 0.100 çıktı sonucumKan vermiştiniz demi
Hakkınızda hayırlısı olsun inslh diğer aya olacaktir inslhEvet dün verdim 0.100 çıktı sonucum
Bedne sanki rgl olcak gibi dün akşamdan beri ağrı oluyoEvet dün verdim 0.100 çıktı sonucum
Bugün test yapacak mısın. Hayırlısı diğer ay deneriz artık olmazsa en son tüp bebek yapmayı düşünüyoruzBedne sanki rgl olcak gibi dün akşamdan beri ağrı oluyo
Kan vericektim resmi tatil diye doktor yok yarın vericem eğer bugün adet olmazsamBugün test yapacak mısın. Hayırlısı diğer ay deneriz artık olmazsa en son tüp bebek yapmayı düşünüyoruz
İnşallah olmasın ya güzel haberler alırızKan vericektim resmi tatil diye doktor yok yarın vericem eğer bugün adet olmazsam
İnslh ama ne bilm pekte bı belirtim yok ama hayirlsi yarın ola hayrola demislerİnşallah olmasın ya güzel haberler alırız
Yarın haber veirirm sonucuİnşallah olmasın ya güzel haberler alırız
15 günümüz gebelik testi yaptın mı hiç evdeYarın haber veirirm sonucu
Yok bugün direk kan verdim sonuç bekliyorum sen15 günümüz gebelik testi yaptın mı hiç evde