6. Gün yumurtlamışsın kuzumArkadaşlar merhaba.
30 ekim de adet oldum , 3-5 Kasım famera kullandım 2 gün bekledim ve sonra 8 Kasım da kontrole gittim . Bir tane 19 mm yumurta oluşmuş . Endometrium 6 mm denildi ve o gün akşam 16.28 de iğne vuruldum . 36 saat sonra ilişki ve gün aşırı 1 hafta ilişki önerildi. Şimdi iğnenin yapıldığı gün 1. Gün mü oluyor? Ovulasyon testi de bu şekilde . İlk denemem lütfen yardımcı olun .Eki Görüntüle 3502043
İğneyi 8 Kasım'da vuruldum peki çatlaması olmuş değil mi ?6. Gün yumurtlamışsın kuzum
9 kasımda yumurtlamışsın 10 kasımda çatlamış teste göreİğneyi 8 Kasım'da vuruldum peki çatlaması olmuş değil mi ?
8 Kasımda çatlatma iğnesi olduğu için 9 Kasım da test koyu çıkmış. Ben de çatlatma iğnesi olduğumda birkaç gün koyu çizgi çıkıyordu9 kasımda yumurtlamışsın 10 kasımda çatlamış teste göre
Testiniz kaç gün sonra silik çizgiye dönüştü bende dün vuruldum bugün test koyu gerçi iğneyi vurulmadan öndeki günde koyu idi8 Kasımda çatlatma iğnesi olduğu için 9 Kasım da test koyu çıkmış. Ben de çatlatma iğnesi olduğumda birkaç gün koyu çizgi çıkıyordu
ben de pazar günü iğne oldum o günden beri ovülasyon testi yapıyorum hep pik gösteriyor yapmaya devam etsem miTestiniz kaç gün sonra silik çizgiye dönüştü bende dün vuruldum bugün test koyu gerçi iğneyi vurulmadan öndeki günde koyu idi
8-9 güne kadar ovulasyon koyuydu diye hatrlıyorm.Hatta çatlamadı kist mi oldu demiştim. Çatlamış. Ama tutmadıTestiniz kaç gün sonra silik çizgiye dönüştü bende dün vuruldum bugün test koyu gerçi iğneyi vurulmadan öndeki günde koyu idi
Benimde yarın 13. Günüm8-9 güne kadar ovulasyon koyuydu diye hatrlıyorm.Hatta çatlamadı kist mi oldu demiştim. Çatlamış. Ama tutmadı
Demek ki çatlatma iğnesi ovulasyonu pik gösteriyor dün oldum çatlatma iğnesi bugünde aşılamam oldu artık bende bekleme sürecine girdim sağ kasığımda sızı batmalar var zaten oradaki yumurtam büyüdü öatlamaya mı çalışıyor :)8-9 güne kadar ovulasyon koyuydu diye hatrlıyorm.Hatta çatlamadı kist mi oldu demiştim. Çatlamış. Ama tutmadı
Sizde belirti varmıdırBenimde yarın 13. Günüm
Beyaz akıntı göğüs hassasiyetim uçlarında acı kasik ağrısı var canım hep yarın sonkez test yapicam (regl belirtmesi bunlar biliyorumSizde belirti varmıdır
Kaç gün oldu iğne olalı belimde tutunmuştur yavru kuş :)Beyaz akıntı göğüs hassasiyetim uçlarında acı kasik ağrısı var canım hep yarın sonkez test yapicam (regl belirtmesi bunlar biliyorum)
Yarın 13.gun canım alt karın ağrısı var sancı yani regl geliyor galibaKaç gün oldu iğne olalı belimde tutunmuştur yavru kuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?