Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm belirtilerin nelerdi tam yazar mısın
Canım çok bi belirtim yoktu iğneden snra batmalarım oldu iğnenin etkisi dedim onlar 1 hafta snra geçti geçen haftalarda bi iki kez miğden bulandı yemek kokusunu duyunca göğüslerim şişti hafif sızlama acıma vardı ama aşırı değil ara ara hasta olcakmışım gibi ağrım oluyo bnde hasta olcam heralde diyordum hatta

Bende bi kaç gündür adet olcakmısım gibi karnım ağrııdu bugun azaldı gibi onun dısında belirtim hiç yok iğnenin 12. Günü
Az kalmış seninde çğrenmene canım inşallah sende hamişsindir Gerçi bn hala emin olamıyorum kan testinden snra inanıcam galiba

Ben de öyle yaptm geçen ay 36 saati bekledim olmayınca bu ay 12 saat sonra olsun riske atmyim dedim ama doğru mu yaptm bilmiyorum bugün iğnenin 11.günü

Ben de öyle yaptm geçen ay 36 saati bekledim olmayınca bu ay 12 saat sonra olsun riske atmyim dedim ama doğru mu yaptm bilmiyorum bugün iğnenin 11.günü
Bence doğru yaptık ☺ bnde yarın kan testi yaptırıcam bakalım orda ne çıkıcak ama snaki var gibi çünkü 14 günde yaptığım test daha silikti 15 gün yaptığım test daha belirgin hale gelmişti inşallah yanılmıyorumdur

İnşallah canım Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese versin

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 9 gün sonra çift çizgi çıkıyor böyle olan var mı

kizlar bir sey soracm. Benm arkdsm ilk gebeligini tup bebek yapmisti. Simdi ikinciyi dusunuyor. 4 gundr ovulasyonu kirmizi ama tam olarak t cizgisi c den koyu olmuyor. Neyse elinde onceden kalma catlstma ignesi var onu vurdu. Kasklari agriyor bir de hafif kanama olmus. Bilen biri yorum yapabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…