- 15 Ekim 2020
- 130
- 62
- 18
- 35
- Konu Sahibi ebruli0303
-
Harika haberrr15 gün tekrar yaptım daha belirginleşmeye başladı kızlar
Cnm belirtilerin nelerdi tam yazar mısınHarika haberrr
Canım çok bi belirtim yoktu iğneden snra batmalarım oldu iğnenin etkisi dedim onlar 1 hafta snra geçti geçen haftalarda bi iki kez miğden bulandı yemek kokusunu duyunca göğüslerim şişti hafif sızlama acıma vardı ama aşırı değil ara ara hasta olcakmışım gibi ağrım oluyo bnde hasta olcam heralde diyordum hattaCnm belirtilerin nelerdi tam yazar mısın
Sende var mı belirti falan kaçıncı günün?Harika haberrr
Bende bi kaç gündür adet olcakmısım gibi karnım ağrııdu bugun azaldı gibi onun dısında belirtim hiç yok iğnenin 12. GünüSende var mı belirti falan kaçıncı günün?
Az kalmış seninde çğrenmene canım inşallah sende hamişsindirBende bi kaç gündür adet olcakmısım gibi karnım ağrııdu bugun azaldı gibi onun dısında belirtim hiç yok iğnenin 12. Günü
İnş canım hemen versene bugun adet gününde de artısına bakarsınAz kalmış seninde çğrenmene canım inşallah sende hamişsindirGerçi bn hala emin olamıyorum kan testinden snra inanıcam galiba
Yarın vericem canım çalıştığım için vakit bulamıyorumİnş canım hemen versene bugun adet gününde de artısına bakarsın
Ben de öyle yaptm geçen ay 36 saati bekledim olmayınca bu ay 12 saat sonra olsun riske atmyim dedim ama doğru mu yaptm bilmiyorumİki yumurtam vardı canım sağda 21 solda birwz daha büyük kiste dönüşebilir demişti doktor sağdaki daha güzel yumurta demişti 16 iğne oldum doktor bana 36 snra dedi ama bn 12 saat snrayıda 36 saat sonrayıda değerlendirdim 17-18 birliktelik oldu
Bence doğru yaptık ☺Ben de öyle yaptm geçen ay 36 saati bekledim olmayınca bu ay 12 saat sonra olsun riske atmyim dedim ama doğru mu yaptm bilmiyorumbugün iğnenin 11.günü
İnşallah canım Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese versinBence doğru yaptık ☺bnde yarın kan testi yaptırıcam bakalım orda ne çıkıcak ama snaki var gibi çünkü 14 günde yaptığım test daha silikti 15 gün yaptığım test daha belirgin hale gelmişti inşallah yanılmıyorumdur
Oh oh çok güzel yaaaKan testi yaptım kızlar hamileyim
Sağol canım benimOh oh çok güzel yaaabenim de 2 gün sonra test günüm ,çok sevindim rabbim kucağına almayı da nasip etsin kuzum
Meraba catlatma iğnesi vuruldum ovulasyon testi hem koyu çıkıyor eğer catlamis olsa ignenin etkisiyle yine mi koyu cikar bi bilginiz varmiCnm testin fotosu varmı hemen kan ver
Cnm ben iğne vuruldugum sürede hiç ovu testi yapmadm bilemiyorumMeraba catlatma iğnesi vuruldum ovulasyon testi hem koyu çıkıyor eğer catlamis olsa ignenin etkisiyle yine mi koyu cikar bi bilginiz varmi
Cnm ben iğne vuruldugum sürede hiç ovu testi yapmadm bilemiyorum
[/QUgecen sefer vurulduğum da ağrım olmuştu bu seferki hiç ağrı yok akıntı yok sizin süreciniz nasıl gelişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?