- 17 Mart 2021
- 476
- 211
- 33
- 35
- Konu Sahibi ebruli0303
-
Senin sonucun ne olduCanımm hamilesin tebrikler iğnenin etkisi geçiyor 10 günde ben 8. Gün test yaptığımda varla yok arası çizgiydi seninki belli bariz ortada
Adet oldun mubugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Benimki 5.10 oldu sonra düştü kuzumSenin sonucun ne oldu
Anladım hayırlısı olsun bende 2 yıldır her ay bi umut bekliyorumBenimki 5.10 oldu sonra düştü kuzum
evet canım malesef adet oldumAdet oldun mu
ben de 22 martta iğne oldum benimde aynen sizin gibi belirtilerim 10.gün test yaptım negatif çıktı umudum kalmadı gibiCanım çok bi belirtim yoktu iğneden snra batmalarım oldu iğnenin etkisi dedim onlar 1 hafta snra geçti geçen haftalarda bi iki kez miğden bulandı yemek kokusunu duyunca göğüslerim şişti hafif sızlama acıma vardı ama aşırı değil ara ara hasta olcakmışım gibi ağrım oluyo bnde hasta olcam heralde diyordum hatta
çok şükür gözünüz aydın ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNKan testi yaptım kızlar hamileyim
Teşekkür ederim cnım biraz tehlikeli ilerliyoruz biz ama bakalım hayırlısı kanmam falan oldu içerde kanama alanı oluşmuş yatıyorum sürekli ☺ben de 22 martta iğne oldum benimde aynen sizin gibi belirtilerim 10.gün test yaptım negatif çıktı umudum kalmadı gibi
çok şükür gözünüz aydın ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
Ya canim cok swvindimKan testi yaptım kızlar hamileyim
Testin pozitif mi çıktı canım 16.günde çizgi çıktıysa hamilesindir hayırlı olsun sanada bnmde öyle oluyordu adet olucam sanıyordumYa canim cok swvindimadet gununne zamandi?ayni belirtiler bende de var ben de 16.gun test yaptim senin ilk testin gbi cikti ama adet olacakmisom gibi agrilarim var senin de var mi
Testin pozitif mi çıktı canım 16.günde çizgi çıktıysa hamilesindir hayırlı olsun sanada bnmde öyle oluyordu adet olucam sanıyordum
Bu sekild3 cikti canim bir daha da yapmadim cesaret edipTestin pozitif mi çıktı canım 16.günde çizgi çıktıysa hamilesindir hayırlı olsun sanada bnmde öyle oluyordu adet olucam sanıyordum
Ya insallah kuzum yaHamilesin canımhayırlı olsun ama tabi yine kesin net emin olmak için kan ver sağlık ocağında hemen bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?