Çatlatma iğnesi ve agri

Birsev5396

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
71
28
8
29
İyi geceler arkadaslar çatlatma iğnesi vuruldum bugün 5. Gunumdu aksam ustu şiddetli ağrım oldu normal takvimine göre de yarın (Çarşamba) yumurtlama günüm bundan kaynaklı olabilir mi bilgisi olan varmı yada yaşamış olan🙈😒

İğneden ortalama 36 saat sonra catlar yumurta. Takvimle ilgisi kalmıyor iğne ile müdahale edilince.

İyi geceler arkadaslar çatlatma iğnesi vuruldum bugün 5. Gunumdu aksam ustu şiddetli ağrım oldu normal takvimine göre de yarın (Çarşamba) yumurtlama günüm bundan kaynaklı olabilir mi bilgisi olan varmı yada yaşamış olan🙈😒
ıgneyı zaten yumurta yeterlı boyuta erısmıs ya da cok yakınken vururlar ıgnenın ertesı gunu catlıyor genelde . 5 gun sonrakı agrı yumurtlamadan degıl o kesın. tekrar catlayıp catlamadıgına baktı mı doktor?

ıgneyı zaten yumurta yeterlı boyuta erısmıs ya da cok yakınken vururlar ıgnenın ertesı gunu catlıyor genelde . 5 gun sonrakı agrı yumurtlamadan degıl o kesın. tekrar catlayıp catlamadıgına baktı mı doktor?
Hayır bakmadı
Hayır bakmadı eğer iğne sonuç vermez adet görürsem adetimin 5. Günü gidicem tekrar ilaca baslicaz

Hayır bakmadı

Hayır bakmadı eğer iğne sonuç vermez adet görürsem adetimin 5. Günü gidicem tekrar ilaca baslicaz
ılk tedavıde bana da bakmadı sagolsun. catlamamıs verdıgı duphastonla adet olmus oldum ıgneden 2 gun sonra ıcmeye basla demmıstı. ama umıtlendım adete kadar hamılemıyım falan dıye.. bılsem catlamadıgını ona gore otururdum yerımde. o yuzden kontrolsuz sevemedım ben. allahım hayırlısını versın :)) ınsallah catlamıstır :))

ılk tedavıde bana da bakmadı sagolsun. catlamamıs verdıgı duphastonla adet olmus oldum ıgneden 2 gun sonra ıcmeye basla demmıstı. ama umıtlendım adete kadar hamılemıyım falan dıye.. bılsem catlamadıgını ona gore otururdum yerımde. o yuzden kontrolsuz sevemedım ben. allahım hayırlısını versın :)) ınsallah catlamıstır :))
Ben femara kullandım beş gün sonra gttim yumurtalık oluşmuş iğne vercem iki gün sonra Vurdur dedi sabah 10 da akşam da 22.00 da 4 gün boyunca ilişki söyledi. Adet tarihine yakın test yaparsın dedi eğer negatif çıkar ve adet olursan 5. Gnu gel femaraya devam edicz dedi bakalm hayırlısı ins catlamistir. Ama ben iğne olduğum gün ağrım çok oldu ağrı olunca catliyo galiba öyle okudum ins öyle olmuştur ve tutmuştur🙈🤲

Merhabalar inşallah hepimiz gebe kalırız. Femera ikinci denemem 19 Mayısda çatlatma iğnesi oldum. 14 mm ve 16 mm iki yumurtam vardı iki gün sonra kontrole gittim 16 mm çatlamış 14 mm de 16 mm olmuş ikinci şansın bunu da değerlendir dedi. Bekliyoruz bakalım inşallah nasip olur birbirimize umut olalım diye yazıyorum. Acaba iğneden sonraki kontrolde büyüyen yumurtam da iğnenin etkisi ile çatlar mi

Back
X