Catlatma iğnesi ve bebek cinsiyeti

bufa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
41
7
86
İstanbul
Kızlar catlatma iğnesi ile gebe kalanlar iliskinin iğneden kac saat sonra olduğunu ve bebek cinsiyetini yazabilir mi ?

B bufa cinsiyetini henüz öğrenmedim
Ama hatırladığım kadarıyla ilişkiye girme şöyle oluyordu ; mesela öğlen 12 de iğne oluyodum ertesi gün gece 12 de ilişki oluyodu.

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun
çatlatma iğnesi sonrası ağrı çok normal bu yumurtladığınızın yada yumurtlamanınızın çok yakın olduğunun göstergesi. mesela benim 2 yumurtam vardı sağda 18 mm solda 17 mm. sağ kasıkta inanılmaz ağrı oldu. yani sağ yumurtam çatladı ve döllendi. şuan 8 haftalık gebeyim. Allah size de nasip etsin.

çatlatma iğnesi sonrası ağrı çok normal bu yumurtladığınızın yada yumurtlamanınızın çok yakın olduğunun göstergesi. mesela benim 2 yumurtam vardı sağda 18 mm solda 17 mm. sağ kasıkta inanılmaz ağrı oldu. yani sağ yumurtam çatladı ve döllendi. şuan 8 haftalık gebeyim. Allah size de nasip etsin.

Gerçekten mi canimm benimde iki yumurta sol tarafta sol tarafım agrio benimde ama bugün geçti gibi bir şey aslında perşembe iğne vuruldum Ogün ve cuma günü agri yoktu cumartesi pazar pazartesi bayağı ağrı oldu yürürken falan sonra hafifledi şimdide ağrı il denecek kadar az bakalım bugün 8 gün iğneden sonra inş dediğin gibidir

Ben de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım hatta 4 yumurtam oluşmuştu ve ohss olmuştum ama şimdi iyim çok şükür..

15 gün sonra...iğnenin etkisi ile zaten hep testler pozitif çikiyordu kendim de laborant olduğum için bu süre zarfinda bi çok kere kan testi yaptim değerim düşünce kahroldum hamile kalamadim diye ama gebelik belirtileri geçmeyince bi daha yaptim bu sefer değer iğnenin etkisi değildi hamileliktendi..

15 gün sonra...iğnenin etkisi ile zaten hep testler pozitif çikiyordu kendim de laborant olduğum için bu süre zarfinda bi çok kere kan testi yaptim değerim düşünce kahroldum hamile kalamadim diye ama gebelik belirtileri geçmeyince bi daha yaptim bu sefer değer iğnenin etkisi değildi hamileliktendi..
Bnm de bugün iğnenin 13.günü yaptım positif çıktı sizce bende hamilemiyim

Eklentiler

• 20160517_082618-1-1.webp
    20160517_082618-1-1.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 412
Bnm de bugün iğnenin 13.günü yaptım positif çıktı sizce bende hamilemiyim
Bence hamilesiniz ama iğnenin etkisi de olabilir inşallah hamilesinizdir 13 gün az bi süre değil büyük olasılıkla iğnenin etkisi geçmiştir yarin bi kan testi yapin derim değer 30 dan büyükse hamileliktendir..

Bence hamilesiniz ama iğnenin etkisi de olabilir inşallah hamilesinizdir 13 gün az bi süre değil büyük olasılıkla iğnenin etkisi geçmiştir yarin bi kan testi yapin derim değer 30 dan büyükse hamileliktendir..
Yurt dışındayım burda kan testi çok pahalı canım catlatma iğnesinin 7.ci günü test yaptım negatif i 11.ci günü yaptım hafif belliydi bide 13.günü yani bugün yaptım böyle çıktı bide 2 gün sonra tekrar yaparım iki hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum bebeği görebilmek için tabi eğer varsa

Back
X