Catlatma iğnesi ve bebek cinsiyeti

Mrb arkadaşlar ben de buralarda çok okudum ve dedim ki ben ölrenince yazıp birine bir nebZe faydam olsun.pko yum ikinci gebeliğimde apriali çıkartırken tek yumurtam vardı on gün gün aşırı ilişki ile çatlamasını umduk on gün aonra kontrolde 20 mm olmuştu doktorum yiç şansa bırakmayım ovirettelle çatlama iğneai ve 36 saat son ilişki sonra da gün aşırı ilişki önerdi ilkim kız olduğu için gün aşırı dedi.iğneden 38-48 ilişki yaşayıp bıraktım,döllenme sürecinde sık ilişki olmaması döllenmeyi sağlamlaştırıyr diye okumuştum ve bir erkek beek çok istitordum çok okudum herşeyi de uyguladım diyebilirim.on gün aonra çok ağır geip oldum idrardan baktı bir çizgi silikti emin olmadım kandan baktırdım doğum hastaneainde 500 küsürlerde çıktı değerim gebeydim 12. Gün baktırdı kandan ,dün de cinaiyetini öğrendim bir oğlum olcak allahım herkesin de gönlüne göre versin,doktorlar ne kadar bilimsel gerçekliği vurgulamasalar da bilimsel araştırmalar var ama rabbim isterse de oluyor..

Merhaba bende dün 10.45 gibi çatlama iğnesi oldum doktor sperm 72 saat canlı kaldığı için o gün ilişki istedi sonra gün aşırı birliktelik dedi, ama hiç kasıklarım da ağrı yok iğne daha 24 saat oldu o yüzden mi acaba

Kızlar biraz tedirgin oldum fikir verir misiniz ilişki sonrası pembe akıntı oldu neden olabilir int baktım yara fln diyorlar ama 2 gün önce doktordaydım görürdü öyle bir sey olsa çatlama iğnesinden olabilir mi.

Back
X