Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 24 yasindaym dha 1 bucuk senelik ewliym bska cocuk var mi senin cnmBence en önemli şey iyimser olmak.ben nisan da 37 yaşında olucam ve bi buçuk aydır tedavi görüyorum. Nasipse olur.Allah isterse olur
InsallahHayır yok.ben daha 7 aylık evliyim.sen daha cok gencsin. Allahın izniyle olur bebeğin sıkma canını
Bende oyle dusundum bi ara ama umutlanmak istemedim dollenmenin kana gecmesi 10 gunu buluyor ordan da idrara gececek yani 15 gunde anca belli oluyor ama blmyrm hfta sonu olmazsam testi tekrarlycmErken olduğu için negatif çıkmış olmasın. 14 günden önce belli olmuyo diye biliyorum
Bekle biraz daha hfta sonu yaparsin olmazsanHayırlısı olsun. Ben de zor tutuyorum kendimi. Aslında çok sabirsizimdir ama sanırım böyle ümit ederek beklemekten vazgeçmek istemiyorum
Kisiden kisiye degisir canm bilemeyz ki bnde 11.gunde testte negatif ckmisti 14.gunum gelen giden yok daha. Burda bazi arkdslar da negatf cikipta bikac gun sonra pozitfle hamile olduklrni ogrenen var bekle sen bi 15.gunu tkrar test yparsin kesin sonuc olur nn pzrtesiye kdar olmazsam tekrarlycm ama umudum yokKizlar gunaydn ben ignr yaptirali bugun 9.gun olacsk az once test yaptim hicbirsy cikmadi ignenin etkisi kalmadi demek mi bu
Negatf mi cikti ya bnm arada kasikta agri olup geciyo dha gelen giden yok9 erken değil mi. Benim bugün 14.günüm. dayanadim adeti beklemeden sabah yaptım. Tek çizgi çıktı. Artık bi dahaki aya kaldi
Hayrlisi artk insİşin kötü tarafı ben de hiç bi ağrı yok.zaten adet öncesi çok ağrım olmazdı. Bi agresiflesip kocamla kavga ederim sadece. Bu ay öyle olmayınca hamileyim heralde dedim ama olmadı. Yarın yada pazar adet olMAM gerekiyo hayırlısı artık