catlatma ignesi ve belirtiler yardimci olun kizlar :(

Kizlar bugun catlatma ignesinin 10.gunu kasik agrim ve bel agrim cok igneden dolayimi kizlar

Canm beklemek zor de mi ya?catlatma ignesi olan biri olrak bend de bu ay çok bi belirti olmadı. ben de herkesin göğsü sisiyomus diye bekliyorum ama b yok.dediğin gibi sadece arasına kaşık ağrıları oluyor o da belli belirsiz sanki.
İğnenin 12 . gününde hamile olduğunu öğrenen çok kişi var inşallah bunlardan biri de sen olursun.12 gün tamam çok değil belki ama az bi günde değil igneden sonra test yapmak için
Canim sen naptin test yaptin mi ne durumdasin

Ben iki kere klomen catlatma yaptim ilkinde inanilmaz belirtilerim.oldu yumurta catlarken sanki hamile gibiydim o derece gogus agrisi bel agrisi yasadim ama ikinci klomen ignede hicbir etki hissetmedim belki vucut artik tepki vermedi ikisindede hamile kalamadim canim 7 ay sonra rahim filmi cekindim ikinci ayinda kendiliginden hamile kaldim cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin

Adet belirtileri hqmilelik belirtileriyle ayniymis ama benimde bugun agrim hic kesilmedi kasiklarmda ama tuhaf olan sadece sag tarafnda agri var solda yok bel agrm var ama gogsumde hic agri yok doktora msj attm sordm agrim var die yumurtaliklarla ilgilidr catlayan yumurtaligin sivinin dagilmasiyla olusan agri olablirmis

Aminnn rahim filmi crktirip hamile kalanda cok ama tupler aciliyo sirf hamile kalmak icn rahim flmi cektirenler var hayirli olsn cnm saglikla kucaklamk nasip olur insallah hamilesn cnm dua et bize lutfnn

Benim de normaline göre çok hafif agrim var ama hala adet olmadim.ruyamda da beyaz yumurta gördüm. Çocuk demekmis. Bilincaltima mi işledi ne

KIZLAR BENIMDE IGNEMIN 2 GUNU AM AHER GUN ILISKIYE GIRMIYORUM HERGUN YAPMAK SPERSM SAYISINI DUUSYORU DIYER 1 GUN ARA VERIYORUM YANLISMI YAPIYORUM ACABA

Uzun bir aradan sonra yine ben yine catlatma iğnesi 14.gunumdeyim dun kan verem malesf bu seferde olmadı:(

Back
X