tesekkur ederım arkadaslar cevaplarınız ıcın RABBIM herkesın gonlune gore versın
:teselli:arkadaslar herkese merhaba
benım ALLAH bagıslasın 3 tane kızım var esım ve aılesı bır erkek cocuk cok ıstıyor
yasım ıyıce ılerlemeden bır tane daha dusunuyorum adetlerım duzensız kendım tıroıd hastasıyım bu seferkı gebelıgımı ALLAH nasıp ederse planlı yapmak ıstıyorum RABBIMEd ua edıyorum hayırlısıyla bana bırde erkek evlat nasıp etsın dıye bu yumurtlama gunu olayını bıraz anladım ogun yumurtanın catlaması lazımmıs sanırım bunu anladıgımı sanmıyorum bu catlatma ıgnesını kendımız saglık ocagınde falan yaptırabılıyormuyuz
cahılım bu konuda yardımlarınızı beklıyorum herkese sımdıden tesekkur edıyorum
:teselli:arkadaslar herkese merhaba
benım ALLAH bagıslasın 3 tane kızım var esım ve aılesı bır erkek cocuk cok ıstıyor
yasım ıyıce ılerlemeden bır tane daha dusunuyorum adetlerım duzensız kendım tıroıd hastasıyım bu seferkı gebelıgımı ALLAH nasıp ederse planlı yapmak ıstıyorum RABBIMEd ua edıyorum hayırlısıyla bana bırde erkek evlat nasıp etsın dıye bu yumurtlama gunu olayını bıraz anladım ogun yumurtanın catlaması lazımmıs sanırım bunu anladıgımı sanmıyorum bu catlatma ıgnesını kendımız saglık ocagınde falan yaptırabılıyormuyuz
cahılım bu konuda yardımlarınızı beklıyorum herkese sımdıden tesekkur edıyorum
çatlatma iğnesi doktor takibi altında yapılır.yumurtlama uyarıcı bir ilaçtır.yani sen sağlık ocağına gidipte bunu yaptıramazsın.düzenli olarak aynı doktora gidip ultrasona gireceksin.yumurtalıklarının büyüklüğüne bakacak.yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesini vuracak.erkek istediğin için bunu yaptırmak istiyorsan hiç uğraşma.çünkü bende 3 yıl çabanın sonunda çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.vede benim bir KIZIM olacak.
hazekcim yumurtlama gününde olacak tek ilişkiyle hamile kalırsan ve baba önceden 3 gün cinsel perhiz uygularsa şansın daha da artar...
bide baba da sen de bol bol muz yiyin,soda için...et yiyin....
baba ilişkiden yarım saat önce koyu bi kahve içsin...
baba ilişki öncesi soğuk duş alırsa spermler daha da hareketlenir erkek bebiş için...
bide karbonatlı vajinal duş var canım ama bu hamileliği zorlaştırıyı diyolar...
gönlüne göre olsun inşallah canım...
en önemlisi dilemek...
benımde iki kızım var bende bu çatlama iğnesini aklımdan geçirmedim deyil . bende bi problem yok allaha şükür toktora ne öne sürüpte çtlama iğnesi yaptıracaz bide garantısı varmı yani.genelde bu iğneden sonra çoğul gebelikler oluyo ikiz üçüz.aynı zamanda bende troit hastasıyım uzun zamandır.acaba bu hastalıkla kız bebek ilişkisi varmı aklımdanda geçmedi deyil yani.hazekcim
mesela martın 1 inde adet görmeye başlıyorsun.opuyorumnanaktanarkadaslar benım komsumda troıt hastası kadının ogulları var o yonden kafanıza takmayın
yumurtlama gunumu nasıl anlıycammmm lutfennn yardımcı olunzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?