esmerkz canım bende troit hastasıyım iki kızım var,olabilir mi acaba işkillendirdin şimdi beni:uhm:
canım ne bileyim aklıma takılmıyo deyil kardeşimde aynı troit hastası.onunda bi kızı var şimdi ikinciye hamile daha cinsiyeti belli deyil bakalım ne olacak.oda çok erkek istiyo ama hayırlı.benimki erkek olmadı bari onunki olsa
canım ne bileyim aklıma takılmıyo deyil kardeşimde aynı troit hastası.onunda bi kızı var şimdi ikinciye hamile daha cinsiyeti belli deyil bakalım ne olacak.oda çok erkek istiyo ama hayırlı.benimki erkek olmadı bari onunki olsa
ya zaten bu ısın kesınlıkle ve kesınlıkle garantısı yok yaptıgım arastırmalar sonucu bunu dusunuyorum gun olayından zıyade suanda kafama bır tek asıd ve baz ortamı yattı gıbı
çatlatma iğnesi doktor takibi altında yapılır.yumurtlama uyarıcı bir ilaçtır.yani sen sağlık ocağına gidipte bunu yaptıramazsın.düzenli olarak aynı doktora gidip ultrasona gireceksin.yumurtalıklarının büyüklüğüne bakacak.yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesini vuracak.erkek istediğin için bunu yaptırmak istiyorsan hiç uğraşma.çünkü bende 3 yıl çabanın sonunda çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.vede benim bir KIZIM olacak.
terevat ben arkadaşa ben mesaj çekmiştimm iğneden sonra 1 hafta birlikte olmuşlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?