Doktorum da şuan negatif adet günü tekrarlanmalı ama dedi ama tüm hevesim gitti yapmasaydm dedimErken olabilir bence üç dört gün sonra tekrar test yapın
Dayanamayıp yapıyoruz ne yazık ki. Biraz sabırlı olmak lazim aslında her şey olacağına varyor nasılsa ama işte kendimize anlatamiyoruzDoktorum da şuan negatif adet günü tekrarlanmalı ama dedi ama tüm hevesim gitti yapmasaydm dedim
Aynen öyle hayırlısıDayanamayıp yapıyoruz ne yazık ki. Biraz sabırlı olmak lazim aslında her şey olacağına varyor nasılsa ama işte kendimize anlatamiyoruz
Testi tekrarladiniz mi son durum nedirDoktorum da şuan negatif adet günü tekrarlanmalı ama dedi ama tüm hevesim gitti yapmasaydm dedim
Yok yarın yada salı günüm gecmedini bekliycem yapmam galiba çünkü yok gibi geliyor umutlanmayı bıraktım bu aydan daTesti tekrarladiniz mi son durum nedir
Adet gününüz ise test doğru olabilir. Evet ben de iğne oldum. Bugun 10. Günüm. 5 gün test yaptım iğnenin etkisini görmek için silik çıkmıştı. Sonra bir daha yapmadım. Adet günüme kadar da yapmayı düşünmüyorum.Ama sabah idrar testi yaptım ikinci çizgisi hafif belli silik çıktı yani bilmiyorum bu kaset testler beni yanılttı güvenemiyorum bu ay farklı olarak göğüs uçlarım çok ağrıyor 3 4 gündür kasıklarımda batma ağrı var hayırlısı sizde mı iğne yaptınız
İlk 10 gün yanıltıcı oluyor yapmayın insan stres de yapıyor aslında o da zararlı bekleyin inşallah olur benim 16. günümdü bugün normalde salı gelmesi lazım gelmez geçerse yapcam birkaç gün umutlanıyorum sonra negatif olunca daha kötü oluyoruz eşimde bende hayırlısıyla sizde olumlu olur inşallahAdet gününüz ise test doğru olabilir. Evet ben de iğne oldum. Bugun 10. Günüm. 5 gün test yaptım iğnenin etkisini görmek için silik çıkmıştı. Sonra bir daha yapmadım. Adet günüme kadar da yapmayı düşünmüyorum.
İnşallah rabbim hayirlisiyla hamile kalmayı nasip etsinİlk 10 gün yanıltıcı oluyor yapmayın insan stres de yapıyor aslında o da zararlı bekleyin inşallah olur benim 16. günümdü bugün normalde salı gelmesi lazım gelmez geçerse yapcam birkaç gün umutlanıyorum sonra negatif olunca daha kötü oluyoruz eşimde bende hayırlısıyla sizde olumlu olur inşallah
Test yaptınuzmu siz sonuc neİnşallah rabbim hayirlisiyla hamile kalmayı nasip etsin
Test yapmadım adet gunumdeyim bugün geçmesini bekliyorum gecikirse yapacağım ama bel hafif ağrılarım var adet olmacak gibi hissediyorumTest yaptınuzmu siz sonuc ne
Hafi bakalımm insallah gebelik vardırrrr aminTest yapmadım adet gunumdeyim bugün geçmesini bekliyorum gecikirse yapacağım ama bel hafif ağrılarım var adet olmacak gibi hissediyorum
Merhaba sonucunuz ne olduİlk 10 gün yanıltıcı oluyor yapmayın insan stres de yapıyor aslında o da zararlı bekleyin inşallah olur benim 16. günümdü bugün normalde salı gelmesi lazım gelmez geçerse yapcam birkaç gün umutlanıyorum sonra negatif olunca daha kötü oluyoruz eşimde bende hayırlısıyla sizde olumlu olur inşallah
Olacak gibi yazacaktım yanlış olmuşHafi bakalımm insallah gebelik vardırrrr amin
Regl olunca bidaha mı dr deniyo scaba aynı ilaçlaOlacak gibi yazacaktım yanlış olmuş
Ben kan verdim iki gün önce 300 çıktı doktoruma attım gebelik var dedi şükür salı tekrarliycam kanı Perşembe de kontrol var inşallah rabbim hepinize nasip etsinnnMerhaba sonucunuz ne oldu
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen kan verdim iki gün önce 300 çıktı doktoruma attım gebelik var dedi şükür salı tekrarliycam kanı Perşembe de kontrol var inşallah rabbim hepinize nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?