Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi ve ovulasyon testi ile ilgili bilgi verirmisinizz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyazgulcan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
159
77
18
Herkese merhabalar hanimlar araniza yeni katildim bir cocugum var ve 2. Cocugu dusunuyoruz senelerdir sipral kullaniyordum cocuk istedigimizden dolayi cikarttirdim ama 2 aydir olmadi ilk cocugum hic anlamadan olmustu biraz moralim bozuldu bu nedenle size sormak istedigim bu catlatma ignesi ve ovulasyon testi nedir bilgi verirmisiniz nasil yapilir benimde yapmam gerekir mi yoksa 1 2 ay daha beklesemmi birde yaklasik bir aydir folikasit kullaniyorum folidoce diye acaba bir faydasi varmidir yoksa simdiden degilde hamile kalincami icsem tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim Allah herkesin gonlune gore versin...

sağlıklı bir doğum hikayeniz var o yüzden şuan için yumurtlamada bir sıkıntı var mı bilemezsiniz. Bir kaç ay daha deneyin çatlama iğnesi sıkıntılı yumurtalıklar için çatlatmaya yardımcı olması içindir. Ovulasyon testi ise yumurtlama ve çatlama gününüzü takip etmenizi sağlar. Dolayısıyla yüksek ihtimalli günlerde birlikte olmuş olursunuz.

Cok tesekkur ederim uygulamalardan yumurtlama gunlerimi takip etmek istiyorum ama ay ayi tutmuyo bi ay 29 gunde bir ay 31 gunde adet oluyorum hesaplamasida zor uygulamaya gore hareket ettik ama 2 aydir olmadi 1 2 ay daha sabredicem olmadi doktora giderim tesekkur ederim..

Hayırlısı olsun hakkınızda bende 4 yıldır 2.çocuğu istiyor ve bekliyorum

Hayırlısı olsun hakkınızda bende 4 yıldır 2.çocuğu istiyor ve bekliyorum
Hepimizin insallah siz doktora falan gorundunuz mu gercekten hayal kirikligi oluyo insan hemen olucak zannediyo ama oyle olmuyomus 2.ler sanki daha zor oluyo gobi geliyo bana nedense

Hepimizin insallah siz doktora falan gorundunuz mu gercekten hayal kirikligi oluyo insan hemen olucak zannediyo ama oyle olmuyomus 2.ler sanki daha zor oluyo gobi geliyo bana nedense
Ayrıntılı baktırmadım bu konu için sonuçta çok şükür bir evladım var rabbim öncelikle hiç evladı olmayanlara versin. Benim derdim hafif insülin direnci göbek çevresi yağı ve kilo. 1 yılı geçtiği için aslında aşılama falanmı yaptırsam diyorum sonra vazgeçiyorum

Bende cok dusundum bu 2. Cocuk meselesini malum yasam sartlari cok zor ama cocugumun kardessiz kalmasinida istemiyorum artik hayirlisi bence sizde kararliysaniz bi arastirin derim belkide hic biseye gerek kalmadan kendiliginden de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…